Letní příprava 2016

Skvěle Paredes, Strootman, Džeko, Alisson a Manolas. Paredese nesmíme prodat! Jinak ale Liverpool bída. Dopředu skoro nic, až na pár zákroků Alissona.

Dneska hrajem v noci s Montrealem Impact. Největší obavy mám o kraje.

Už včera sem měl k zápasu s Liverpoolem pár poznatků, ale psal sem to na mobilu a ten se mi nějak pojebal, tak to napíšu znova
Allison zachytal, má hodně zvláštní styl, jak volejbalista
JJ střídal dobrý momenty se špatnejma
Emerson překvapil, stavět to na něm zatim nemůžeme, ale kdo ví, za dva tři roky co bude
Florenzi mi pil krev (ostatně, jako posledních pár měsíců)
Manolas hrál, jak kdyby se mu nechtělo, bez zájmu, ale hrál dobře, to zase jo
Radja s Kevinem klasickej výkon
Paredes dobrej, hrál s obrovskym klidem, někdy teda až moc
Salahovi kdyby někdo amputoval pravou nohu, tak si toho ani nevšimne
ElSha hrozně moc pomáhal Emersonovi vzadu a zároveň byl platnej i vepředu, jeho workrate je neskutečnej
Džeko čtyři šance, jednu zahodil, z druhý byl roh, z třetí gol a ze čtvrtý gol Moma, k tomu všemu klasicky spousta soubojů, hodně udrženejch balonů...
Totti klasika, virtuoz
Iturbe zbytečnej
Ricci snaživej
Gerson skvělej na balonu, radost pohledět
Liverpool nás párkrát dobře točil, což si vysvětluju absencí klasickýho defenzivního záložníka
FORZA ROMA

takze je jasne, ze budeme v predkole LM nenasadeny.
mozme dostat jedneho z tychto muzstiev: Man City, Porto, Villarreal, Ajax a Monchengladbach.

prial by som si Ajax, alebo Monchengladbach, kedze mame celkom pozitivnu nedavnu skusenost s Leverkusenom a oni nie su v LM nejak extra ostrielanym timom.

Villarreal vyradil v EL Neapol a spanielske timy teraz v Europe dominuju, Porto je v europskych poharoch skusenejsie a sebavedomejsie muzstvo ako my, no a k Man City s Guardiolom je zbytocne cokolvek pisat...

Ajax
...
Monchengladbach
Porto
Villarreal
...
Man City

nech to bude ktokolvek, mali by to teoreticky byt dva atraktivne zapasy s dobrou atmosferou...
ziadny Sakhtar, BATE, Rostov, Ludogorets a take srandy.

a ani proti Man City by sme nemuseli byt uplne bez sance, tusim su este bez Kompanyho a za ten kratky cas Guardiola zazraky urobit nemohol, naviac aj s Garciom sme s nimi odohrali vyrovnane zapasy a mohlo by to sediet Dzekovi, na ktorom to asi bude tuto sezonu Luciano hodne stavat a v priprave mu to celkom sype :pray:

Teraz som videl zostrih. Frajeri trafili asi 7krát tyč. Lekcia z produktivity jak z učebnice. :smoke:

Ináč Didi tam tomu druhému strašne nešikovnému černoškovi hádzal zľava puky jak Ronaldinho v najlepších rokoch. :oops:

Alisson počapal pekné veci. Má strašne zaujímavý štýl. Dosť mi pripomína Buffona. S takouto by mal ísť do sezóny ako jednotka.

Když vidím, co můžou dostat jiný týmy, tak my to máme otřesný. Snad to nebude City , to je úplně v prdeli, ty ostatní vidím 50/50.

Taky jsem teď viděl sestřih

Alisson vypadá dobře, měl ale i hodně štěstí. Vidím to tak, že se budou s Wojtou pravidelně točit, což podle mě nikdy nedělá moc dobrotu.
Jinak to asi vypadá na 4-3-3 s Perottim na křídlo, což mu docela pasuje, ale na druhou stranu je mi trochu líto Faraona, který to odsere.

Z losu se bojím City a Virareallu

Jestli se chceme v Evropě trochu ukázat, tak se nesmíme bát žádnýho soupeře. Před pár měsícema jsme s trochou štěstí mohli vyřadit Real, budoucího vítěze.
Btw Real postoupil přes Man. City, který hrálo úplnýhovno a s Guardiolou jim nevěřim už vůbec

tak jak na tom jsme? byl jsem tejden pryč, teď koukám že bereme frmálena

nějaký jiný news?

Sushi napsal:
tak jak na tom jsme? byl jsem tejden pryč, teď koukám že bereme frmálena

nějaký jiný news?

jukni do přestupů, není to až tak zlé, snad až na to, že se v klubu asi rozhodli, že to do uzdravení Ruie odehrajem na levým beku s Emersonem a J.J., kterej tam může taky hrát (když už po Faziovi přijde i ten Vermaelen)

a známe ty nový lidi? frmálena si pamatuju z arsiku ("shoot, shoot, shoot!" mu zpívali :lol: ), fazio vůbec nevim...

levýho beka potřebujeme jak prase drbání

koukali jste na ty přípraváky?

Sushi napsal:
a známe ty nový lidi? frmálena si pamatuju z arsiku ("shoot, shoot, shoot!" mu zpívali :lol: ), fazio vůbec nevim...

levýho beka potřebujeme jak prase drbání

koukali jste na ty přípraváky?

Fazio byl kapitán a tahoun Sevilly, když vyhrávali EL dva roky nazpátky. pak se zajebal v Tottenhamu, tak ho Spal chce probudit. Podařit by se to mohlo, podle referencí je to vynikající hráč. Včera hrál poprvé za Primaveru, uvidíme co dál. Příprava nevypadala zle, já osobně viděl jen highlighty dycky, ale co kluci psali, tak dobrý, když projedeš vlákno.

Videl jsem krome posledniho matche s Montrealem vsechno, takze to pro Sushiho shrnu
Alisson ukazal, ze umi chytat
Obrana ukazala, ze je v prdeli, snad se to s prichodem Fermélena a Fazia zlepsí, osobne bych tipoval, ze Spalek nastoupi do sezony s hrou na tri stopery
Kevin ma naslapnuto na to, dostat se zas do laufu
Paredes prekvapil klidem, prehledem a fotbalovosti
Dzeko dal 9 golu za 5 zapasu
Iturbe vypada, jako hrac za 30 mio...lir
Hral se aktivni, pohlednej fotbal ale...
...obrana skripala a bojim se, ze posily do obrany prisli pozde
...porad se hleda nekdo do zalohy, tak aby to Paredes neodnesl
...vubec nevim, jak to bude s golmanama
...mame asi 30 utocniku, ale z toho jen ctyri snesou prisnejsi meritko
...mame jedinyho pravyho beka, kterej minulou sezonu odehral asi 250 minut a tak tam hraje vseneumetel Florenzi

díky

to nezní moc sluníčkově... :lol: :zed:

no uvidíme, mrknu se na všechno líp, až tu bude sezóna :Ok:

středa 20:00 Latina

Code:
http://www.asroma.com/en/news/2016/8/how-to-watch-roma-take-on-latina-live