Letní příprava 2016

nevím kam s tím, zahajuju teda další rok:

http://www.asroma.com/it/video/romatv

al ahly-Roma LIVE
zatím 1:1, gól džeko, assist Totti

3:4, prohra v asi v 93. minutě, haha, klasika
hezký góly, my i oni
edin to uklidil super, naprosto jinak než v posledních 10 měsících
Franče áčko
vainquer parádní gól, áčko tuším pjanič, taky super
salah gól po kombinační akci, hezkej

tréninkový tempo, docela nuda, Franče básník, paredes fajn, i když chybuje, ale tak teď hrál rok jinde... na druhou stranu strootman je jinde než ostatní, a to dva roky stál. co mě mrzí, že castan vypadá uplně zabitej, škoda
chytal lobont... zážitek :lol:

Džeko a aj Rudiger trénujú v Pinzole, Edin klasicky na tréningoch vraj jebe samé góly. Tony normálne behá, možno má nejaký upravený tréning, ale vyzerá to dobre.

https://www.facebook.com/officialasroma/videos/1090074027720077/

viděl jsem rozhovor s frančem a s lucianem
fajn tahle fáze roku, všichni happy, nikdo nedělá tlaky... :lol:

luciano dneska hezky mluvil o Frančem a o tom, že podle něj nemusí ani končit letos, pokud bude hrát jako loni, atp. a zároveň zjebal nvináře, co píšou hovna, o Frančem, o realizačním týmu a tak dokola. hezky je kouří :lol: snad budeme hrát, jako on mluví :mrgreen:

jj já
hrálo se ve strašnym chanci a bylo to poznat i na terénu
první půle jednoznačná, oni se nedostali za půlku
Kevin je úžasnej, kdyby dostal od Špalka Radjovu roli z konce sezony, budem chrochtat blahem
Edin zahodil asi dvacet golu a asi dvacet jich dal
jejich golman byl hrozně vtipnej, asi jako kdyby do kasy vlezl můj táta
druhá půle už tak jednoznačná nebyla, nastoupili mladý a některý z nich ukázali, že maj ještě dost času
Ricci se ukázal v dobrym světle
Iturbe by nehrál v základu snad ani za ně
Gerson :Ok:

Něco alá Pjanič, jen z leva, rychle dával balon od nohy, uměl si ho dobře pokrejt, vypálil dvě pěkný střely, z toho jedna skončila golem, moc neběhal, ale když se mohl někomu nabídnout, tak to udělal, chodil i do soubojů, když měl čas a trochu prostoru, balon potáhnul a narozdíl od Lemmyho se nebál s míčem otočit a dát ho dopředu

do dvou let z něj stříkáme všichni včetně Nely

A ještě mě překvapil ten Seck, co přišel z Lazia, byl aktivnější a přesnější než Mario Rui, ten mi přišel takovej trochu vystrašenej
A Tora bych si klidně nechal jako back-up, ten ve svejch sedmdesáti letech lítal všude