Wow. Kdo se to ukázal. A ještě takhle ambiciozne! Kolem toho data mám bohužel nějakou svatbu (a o týden dřív asi rozlučku se svobodou), tak nevím. Ale klidně pokračujeme v domlouvání, ať najednou není říjen a zas nic.15.9. je na Slovensku deň pracovného voľna, čiže mne to vyhovuje. Ak by sa mi podarilo presvedčiť danka a z Protektorátu prišlo pár stálic, tak by som rád prišiel![]()
Teraz si to normálne dal na Malcoma... všetko nachystané a rovno na Fiumicine zamávaš fanúšikom a otočíš to na druhý letWow. Kdo se to ukázal. A ještě takhle ambiciozne! Kolem toho data mám bohužel nějakou svatbu (a o týden dřív asi rozlučku se svobodou), tak nevím. Ale klidně pokračujeme v domlouvání, ať najednou není říjen a zas nic.
Se nudíš, co?Teraz si to normálne dal na Malcoma... všetko nachystané a rovno na Fiumicine zamávaš fanúšikom a otočíš to na druhý let![]()
Inak teda, nie ani ambiciózne, ale nie som foter, mám novú prácu a vyzerá to tak, že budem mať oveľa viac času. A prísť do Práglu na víkend, keď sa dohodne nejaká akcia, fakt nie je problém(a to ti ešte ani nehovorím, že som dnes čítal vlákno z roku 2008, ako sa "zakladal" Roma club Praga (hrozný názov), a hovorím si, že by to mohla byť dobrá vec
![]()
.
Já letím zejtra do Itálie (ne na fotbal), takže já se teď odpojuju a Bolognu doufám, že uvidím někde v baru aspoňNo bolonu jsme nějak promeskali co?pojďte nekdo kompetentní, nekdo kdo je Capo to rozseknout. Jasný datum a proste uvidime kolik se nás sejde
![]()