Letná príprava 2013

Sushi napsal:
asi patnáctá trofej v historii

3 tituly
9 coppa italia
2 superpoháry
1 pohár fanklubů

...tak šestnáctá :mrgreen:

Rim jeste nekdy v 60. letech vyhral tehdejsi obdobu UEFy, proste toho 2. min dulezityho evropskyho poharu...

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Burdisso, Jedvaj, Dodò; Taddei, Bradley, Florenzi; Lamela, Borriello, Marquinho A disp.: Lobont, Skorupski, Torosidis, Balzaretti, Benatia, Romagnoli, Jedvaj, Crescenzi, Pjanic, De Rossi, Strootman, Ricci, Verre, Totti, Osvaldo, Caprari, Tallo.

klida napsal:
ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Burdisso, Jedvaj, Dodò; Taddei, Bradley, Florenzi; Lamela, Borriello, Marquinho A disp.: Lobont, Skorupski, Torosidis, Balzaretti, Benatia, Romagnoli, Jedvaj, Crescenzi, Pjanic, De Rossi, Strootman, Ricci, Verre, Totti, Osvaldo, Caprari, Tallo.

nejaky schopny link ? najlepšie na to youtub na romachannel

po 1 poločase :

Vazne, nemam nič proti nijakemu hráčovi, ale čo zas robí Burdisso .... :zed: ten vlastnak mu ani nezazlievam, ale tie stupidne chyby a celý je proste mimo

Líder v stoperskej dvojke je Jedvaj, je tvrdy a dosť razantny, z typka tam skoro spravil mrzaka, i ked pozične je miestami dosť zle natom

Beci vyborny, Dodo lieta a robí dobre veci a Maicon perfektny, krásne áčko

Florenzi najlepší hráč pripravy, mam pocit ze kanadske body zbiera len on, možno by bolo fajn ho niekde napchať už 1.kolo, ale to treba niekoho obetovať

mam pocit že fotbal by sme pod Rudim hrali aj keby hra v utoku Aldair, i ked to že hráme stále proti Disneylandu ma necháva ešte chladným .....

Jo a Eríček sa 2.krat dotkol lopty, aj to asi vela hovorím

2.poločas trosku nuda, dlho sme drzali loptu, ale jak došiel Totti to bolo dobré, 2.poločas už dobre Burdisso, Pjanič 2 pekné goly ....

Inak Jedvaj sa v tých sklzoch vyžíva

Maicon výborný, Burdisso se pak vzpamatoval, parádního Pjaniće přímák. Jsem rád, že i na ty kraje máme alternativy. Z Florenziho jednou bude megahráč.

Comooon Chelsea!

parádní góly

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BEmp6CzccYE[/youtube]

maicon = 8 pirisů
florenzi :Ok:
pjanic krásnej trestňák i ta patka

Najviac ma prekvapili diváci. Nečakal som že v Kanade budeme mat najlepšie prijatie. Na druhu stranu posledný dvaja súperi už mohli bit obidvaja poriadny test kvality toto bolo zase také no proste Toronto Kanada Hokej.
Zase to zavádza k tomu že aká dobra sezóna bude lebo mame dobre výsledky aj na nete píšu chváli že ako rýchlo Rím rastie atd. ale predsa ešte ani jeden ťažký super to nebol

22:48 Římané měli divoký let
Výprava AS Řím se ve středu v noci přemisťovala v rámci amerického turné z Toronta do Washingtonu a nebyl to vůbec klidný let. Po mnoha turbulencích hráči po přistání netajili, že se báli o život. Jediným, kdo nepříjemný let zaspal, byl podle italských médií Marco Borriello.

Borriello :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Sranda" je, že celý čas na tom turné si hovorím, že sa mi to nepáči, stále len lietaju a lietaju a kazdu sezonu mam taky celkom strach, aby nedopadli jak Jaroslav

Tiež sa mi minule snívalo že Marcos zomrel na nejaku chorobu a na dalsi den akurát čítam, že ma hepatitídu ....dobre, trošku Sibila-ovania

Si všimol niekto že Osvaldo v príprave skoro vobec nehrá, a aj dnes píšu, že bude hrať Borriello ?

Carlo napsal:
Si všimol niekto že Osvaldo v príprave skoro vobec nehrá, a aj dnes píšu, že bude hrať Borriello ?

Jo, vsiml. Nehral i Castan. Co to asi muze znamenat?

Aspon ten Osvaldo musi odejit, kdyz uz nesel DDR a dalsi. Borriella bych nechal v tymu k Destrovi. Je dobrej a vzdycky byl, jeho jediny minus je v platu, ale co se da delat. Z preplacenych je v kadru i Bertagnoli, Taddei a DDR...

90210 napsal:
Carlo napsal:

Jo, vsiml. Nehral i Castan. Co to asi muze znamenat?

Aspon ten Osvaldo musi odejit, kdyz uz nesel DDR a dalsi. Borriella bych nechal v tymu k Destrovi. Je dobrej a vzdycky byl, jeho jediny minus je v platu, ale co se da delat. Z preplacenych je v kadru i Bertagnoli, Taddei a DDR...

Tak on posledne nehral ani Mehdi

Som akurát tak včera premýšlal, a spomenul si, že Boriello bol vtej jeho sezone najlepší stedný útočník odkedy kukám na Rím(ak nerátame Tottiho zlatú kopačku), potom ho odpalkoval Enrííke stym jeho "futbalom" a Zeman ho tiež nechcel, on neni zlý, je to pracant, vela toho vybojuje, aj ked už trochu stratil golovosť .....

EDIT : A mám pocit, že strašne pribral

A kedy hráme ? Videl som o 1.00 aj 1.30 aj 2.00 ? Už sa nato teším konečne uvidíme ako zhruba sme na tom v skutočnosti