Leicester vs Roma od 21:00

Příspěvků
2,100
Leicester City (4-1-4-1): Schmeichel; Ricardo Pereira, Fofana, Evans, Castagne; Mendy; Maddison, Tielemans, Dewsbury-Hall, Barnes; Vardy.

Roma (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Mkhitaryan, Zalewski; Zaniolo, Pellegrini; Abraham.

Nikdo se k tomu nemá tak jsem to udělal 😉💪
 
Příspěvků
2,204
Hrajeme hovno. Aspoň to nasazení tak je. A propo v té anglické lize je to samá plačka ? Ti borci z lestru brecej po každém mini faulu tvle.
 
Příspěvků
2,100
Do odvety dobré 😎 moc toho Kluci dopředu nepředvedli ale tak Cajk před zápasem bych to bral
 
Příspěvků
5,141
Ani mi nezáleží ako (ak to nebude kontroverzné), ale či postúpime. Prvý zápas dopadol tak, že v druhom máme o čo hrať!
 
Příspěvků
6,158
Mně to hodně připomínalo loňské semifinále EL s MU, kdy jsme v poločase vedli a hráli docela fotbal a ve druhém jsme zalezli a dostali 5 gólů za poločas.
Výsledek do odvety parádní, aspoň v remízu jsem věřil. Ale hra hrozná. Moc si neumím představit že s tímto fotbalem se to dá celé vyhrát.
Skvěle vybojujem míč, ale ve finální fázi jsme nesehrani. Je to škoda, náznaků šanci tam bylo víc, ale bohužel umřeli při té finalce.
Překvapil mě mladý Zalewski, ten vypadá jak kdyby hrál v základu 5 let. Starý mazak. Líbil se mi i Small. Největší problém vidím uprostřed. Pelle hrál zas se zatazenou ruční brzdou. Vlastně i Miki s Bryanem. Tam potřebujem posílit. Mrzí mě že nedostal šanci SES, podle mě by si zasloužil víc herního prostoru než dostává.
Odveta dává naději, tak věřme. Forza Roma

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

 
Příspěvků
5,934
Taka klasicka Joseho davka turnajoveho pragmatizmu. Pozerat sa na to sice nedalo, ale da sa povedat, ze sme im nic moc nedovolili a pri troche stastia sme ich mohli na konci este raz pichnut. Som rad, ze sa vezie solidny vysledok, pretoze vo stvrtok budem na Olimpicu pri asi najvyznamnejsom zapase za poslednu dekadu.

Za mna dobre. :Ok:
 
Příspěvků
2,338
Francesco Totti AS napsal:
To asi víc, jak dekádu
Každopádně závist, užij si to

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Nezapomínejte na čtvrtfinále LM s Barcelonou a fámozní postup. :)

Nicméně chápu, že hrajeme o finále. První zápas jakoby nebyl, když to byla plichta, takže teď už "jen" stačí vyhrát doma. Věřím ve finále, který za 20 let fandění pamatuju tuším jednou, nebo 2x - v domácím poháru. :)
 
Příspěvků
23,707
Myslím, že jsme mohli odvézt i víc, i když jsme moc nepredvedli. Ztráceli jsme balony zbytečně, kdo ví jestli z důvodu nějaký lehkomyslnosti v útoku nebo strachu fakt jít dopředu, ne jen naoko. Nicméně teda už jsem nervózní, to zas bude tejden

Odesláno z mého SM-A325F pomocí Tapatalk

 
Top