LAZIO

:lazie: :lazie: :lazie:

:eek:hen: :eek:hen: :eek:hen:

Merdeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
zhinete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ať zhynu jestli ustopím [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hUux0Qoe3E4[/youtube]

BASTARDO BASTARDO!!!
:merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie: :lazie:
sorry,ale když musíš,tak musíš.... :lol:

:merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :merda: :basto: :basto: :basto: :basto: :basto: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :Fuck: :Fuck: :Fuck: :Fuck: :Fuck: :lazi: :lazi: :lazi: :lazi: :lazi: :Flag:

na goalu je nádherná věta...

Carrizo looks like a vampire, and just like the mythological creatures he hates crosses.

klida napsal:
na goalu je nádherná věta...

Carrizo looks like a vampire, and just like the mythological creatures he hates crosses.

Keby si to prelozil , bola by krajsia :Ok: :lol:

ono to ale ztratí ten vtip

Carizzo připomíná upíra, stejně jako bájná postava se bojí centrů/křížů (cross je kříž i centr)

Ak sa "nedajboze" raz stretneme , prosim nehovorte mi , ze vyzeram ako upir , pretoze kazdy , s ktorym som sa mojom ubohom zivote stretol mi to povedal . (mam totizto take dva zuby , a ked sa usmejem , cisto ako upir) .

Carizzo go go :smoke: :lol:

všimněte si rafinovanosti smokingů, ve kterejch přišli ti vidláci. vedle Frančeho je to slušnej kontrast :merda: