LAZIO

A to jim člověk ve jménu italského fotbalu přál na Bayernu. Je tam Miki, mám rád Barellu, Bastoniho... Hráli pěkně, navíc mě sralo protěžování Bayernu komentátory a takovej ten tradičně protiitalskej pohled, tak jsem jim dokázal fakt fandit. Ach jo.

A to jim člověk ve jménu italského fotbalu přál na Bayernu. Je tam Miki, mám rád Barellu, Bastoniho... Hráli pěkně, navíc mě sralo protěžování Bayernu komentátory a takovej ten tradičně protiitalskej pohled, tak jsem jim dokázal fakt fandit. Ach jo.
To sú také nepodstatné žabomyšie vojny toto 😀
Jasné že aj ja som fandil Interu keďže to v Európe momentálne v novom systéme funguje tak že dve ligy ktorym sa najviac dari dostávaju ďalšie miesto v LM čiže aj klub čo skončí na 5 mieste ide priamo do LM.
Keďže Rím nie je zrovna klub ktorý by končil ľahúčko od 1 do 4 tak každá vyhrá a postup Talianskeho klubu je aj v prospech Rimu.
Nejaké spájané tupych hláv je naozaj nepodstatné oproti extra miestenske v Europe

Tohle je fantastický hlavně v historickým kontextu. Jak my jsme hráli tehdy s bodo a dostali jsme dardu (a pak jsme je vyřadili), di canio v TV mel monolog, jaka je ostuda dostat tolik gólů od nějakýho bodoglimte, furt opakoval pobourene bodoglimte, ze to jsou amateri, lovci lososu, ze to vůbec nejsou fotbalisti... Ách... Ano :)

Jsem s tebou jebat Lazio, Kurva přát tehlem kurvam nemůžu nikdy snad jen kdyby jejich vítězství znamenalo náš titul 😃
no když tomu tak mohlo být... před patnácti lety... oni s gustem prohráli a oslavili to
takže no worries