LAZIO

podle mě ani neví proč si tak blbě vybral a teď se mu to nechce měnit

každopádně je vtipný to o tom regionu-městě. laziálové v itálii proklamujou jak jsou první (lety i významem) klub Říma. on tam v klídku říká, tak napůl omluvně mi přijde, že se mu líbí celej region, lazio, vedle města... takový dojemný

ale i ty ostatní odpovědi maj něco do sebe

lazio merda porco dio!

doufam, ze tyhle prestupy nevyjdou, radsi hrat nekde v polovine tabulky s bilymi, nez s negrama o pohary...

Pravoverny fanusik Lazzie z EF. :aaaa: :lol: :lol: :lol:

To su ale uplni dementi. Ja z nich mam fakt dost. :lol: Tie komunity na EF su vseobecne over the top.

Juventini - banda zaslepenych kokotov, ktora sa na teba vrhne pol sekundy po tom, co sa v tvojom poste objavi slovo juventus. Dokonca ich podozrievam, ze sa striedaju na zmeny, aby bdeli nad hajenim pravdy a lasky juvemerdy v diskusiach. :lol:

Laziali - co dodat? :lol:

Interisti - Jajinek "vsade som bol dvakrat, vsetko poznam, ked som makal na stavbe, hned mi dali kluce od miesacky" a MSGoo alias typicka obet stredoskolskej sikany. Ostatni nestoja za zmienku, lebo su zbytocni ako ich oblubeny klub.

Fans AC su ako jedini v pohode a nad vecou.

a těch interdebilů chodilo víc.... robertocarlos nebo Santon
tý dementy z turína mam nejradši, když si myslej, že by se Moggimu měli všichni omluvit
laziálu není moc, Římanů je teď víc

...a já už to ani nečtu

já jsem poslední dobou poměrně radikál, myslím, že by se měla udělat novela trestního zákoníku, podle který tyhle odpady může člověk legální bít, aniž by mohli odporovat, a to klidně až do kompletního ubití

robertocarlos bol ikona , všetci ostatný su oproti nemu nuly :D hrozný čurák , ešte ked som videl jeho ksicht mal som chuť dojsť za ním do tej ryti kde býva a rozkopať mu ho (samozrejem by som si niekoho vzal na pommoc:D)

Inak brenk-a poznám , chodí na rovnakú školu - to je jeden čo si sa sním tiež pochytil :mrgreen:

Sushi napsal:
já jsem poslední dobou poměrně radikál, myslím, že by se měla udělat novela trestního zákoníku, podle který tyhle odpady může člověk legální bít, aniž by mohli odporovat, a to klidně až do kompletního ubití

Ked uvazim, ze si advokat...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:Ok:

je potřeba za to lobovat ve sněmovně, snad třeba jirka šlégr by se toho mohl ujmout

Carlo napsal:
robertocarlos bol ikona , všetci ostatný su oproti nemu nuly :D hrozný čurák , ešte ked som videl jeho ksicht mal som chuť dojsť za ním do tej ryti kde býva a rozkopať mu ho (samozrejem by som si niekoho vzal na pommoc:D)

Inak brenk-a poznám , chodí na rovnakú školu - to je jeden čo si sa sním tiež pochytil :mrgreen:

Ja som sa s nikym z nich nepochytil. Ja sa len poslednou dobou pravidelne nudievam v praci, tak ma bavi pozerat sa jak ti blbci stekaju, ked ich podpichnes. :mrgreen:

Kludne mu odkaz, ze podla vyberu klubu sudim, ze je kokot. :)

Sushi napsal:
je potřeba za to lobovat ve sněmovně, snad třeba jirka šlégr by se toho mohl ujmout

to je velkej šoumen.... teď mě rozesmál, jak mluvil o rathovi

:mrgreen: :mrgreen:

hahahahahahahhhahahaahahhhhhhhhhaahahahahahahahhhhha

....

aaaaaaaaaaaaaaaaahhahhahahahahahahahahahaahahahhhhahahahhhah

To je presne taky ten typ, co chodi s napisom "jebni mi" na cele. A tie handry ho povysuju v discipline kokotizmu do cela intergalaktickej spicky.

Svet je carovny. Staci jedna fotka a uz ho neznasam najviac na svete. :lol: