Košice-Roma, východní sraz aneb nad Tatrou sa blýská

Smurfik kde zhanas listky? Neustale sledujem mfkkosice.sk aj ticketportal a cakam. alebo budu predavat iba na stadione? Pochybujem

ciao tutti,

mozno si ma este niekto pamatate. chcem reagovat na listky EL.
budu sa dat kupit cez ticketportal od stredy 12.08.2009. vsetko bude zverejnene na stranke
Code:
http://www.mfkkosice.sk

aspon takuto informaciu som dostal na sekretariate klubu. na otazku, ci sa budu dat kupit listky do sektora giallorossi, mi slečna nebezpečna nevedela odpovedat

budem rad, ked sa zide viac rimanov, ako košičanov :sala: :roma: :danko:

díky za info, a vítej na fóru! :danko:

já nevím ty jo... proč to musí bejt tak daleko? :zed: :zed:

Tak co, jedete někdo? Já pořád nevim, prachy + čas + dálka + nevim jak lístek, mě trošku odrazujou.. :?

Sushi napsal:
Tak co, jedete někdo? Já pořád nevim, prachy + čas + dálka + nevim jak lístek, mě trošku odrazujou.. :?
jel bych ale potrebuju nekoho kdo zařídí lístky........

přesunul jsem sem všechno o chystaném výletě na Dálný Východ, totiž o zájezdu na východní Slovensko, takže vlaky, lístky, ubytování, dálnce.... všechno sem

ja idem pravdepodobne na vylet ...mam to od domu 6 hodin vlakom ale tak pohoda :sala: som zvedavy co bude s tymi listkami....lebo ten maly stadiom bol vypredany uz na predchadzajucom zapase so Sarajevom....takze teraz sa po listkoch len tak zaprasi...ale dufam ze sa mi dva ujdu :) :daje:

FEROAS napsal:
ja idem pravdepodobne na vylet ...mam to od domu 6 hodin vlakom ale tak pohoda :sala: som zvedavy co bude s tymi listkami....lebo ten maly stadiom bol vypredany uz na predchadzajucom zapase so Sarajevom....takze teraz sa po listkoch len tak zaprasi...ale dufam ze sa mi dva ujdu :) :daje:

toho se dost obávám, kromě jiného

Mám dotaz pro Slováky, kteří budou čekat frontu na lístek :) jestli by byli ochotni koupit o 2-3 lístky více :danko:

Code:
http://www.mfkkosice.sk/c/portal_public/layout?p_l_id=21.1&p_p_id=15&p_p_action=1&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_15_struts_action=%2Fjournal%2Fview_article&_15_article_id=EL_ROMA_LISTKY_II&_15_article_version=1.0&_15_cmd=articleCountUpdate

klíďa: CODE! a přesunuto

Futbalový sviatok v podobe úvodného stretnutie play off Európskej ligy UEFA MFK Košice - AS Rím už pozná začiatok výkopu. Ten bude vo štvrtok 20. augusta o 16.30 hod.

Vedenie Mestského futbalového klubu upozorňuje všetkých držiteľov permanentiek, že tie na tento zápas neplatia! Záujemcovia, ktorí chcú zhliadnuť tento súboj, si budú môcť lístky zakúpiť od stredy 10:00 v predpredaji v sieti Ticketportal (ticketportal.sk) a na predajných miestach tejto spoločnosti. Dopredaj lístkov bude v deň zápasu v pokladniach na štadióne v Čermeli od 12.00 hod.

Známe sú aj ceny lístkov. Tie sú od 15 € (ovál) až do 100 eur (sektory na krytej tribúne vedľa VIP priestoru).

klida napsal:
přesunul jsem sem všechno o chystaném výletě na Dálný Východ, totiž o zájezdu na východní Slovensko, takže vlaky, lístky, ubytování, dálnce.... všechno sem

som si vsimol ze si pravdepodobne z pardubic tak tebe ide vlak priamo do kosic odtial....takze to mas super(ak teda ides)
R 441 Excelsior (cheb - kosice)
Pardubice hl.n. 1:21
Košice 10:07

ak treba listky, volajte na 0904 508 922.dobavim aj nejake ubytovanie mozno, ak date vcas vediet.ja som tam na 100%, mam to 15 minut z domu :p nemam teraz net, som mimo kosic, takze bud volajte, esemeskujte alebo teda len cakajte, kym sa znova ukazem...ak by nas bolo dost, mozem nasledne na vikend vybavit chatu na sirave(pri jazere).

a posledne vypredane nebolo, to vstup na stadion bol volny :)