Košice-Roma, východní sraz aneb nad Tatrou sa blýská

to je fakt hustej staďák

No, já to mám z Přerova nejkratším vlakem přes Horní Lideč a Žilinu 405km... Ale 27.8. jsem napevno na brigádě na Dyji!!! :aaaa: Hlavně že příští týden pojedu do Vysokých Tater, do Popradu, kterej je na stejným rychlíku, odkud se dost možná vrátím kolem 21., 22.8. a 13.9. jedu znovu na Slovensko, do Roháčů, do Liptovskýho Mikuláše - už mě to fakt se*e!!!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
No, já to mám z Přerova nejkratším vlakem přes Horní Lideč a Žilinu 405km... Ale 27.8. jsem napevno na brigádě na Dyji!!! :aaaa: Hlavně že příští týden pojedu do Vysokých Tater, do Popradu, kterej je na stejným rychlíku, odkud se dost možná vrátím kolem 21., 22.8. a 13.9. jedu znovu na Slovensko, do Roháčů, do Liptovskýho Mikuláše - už mě to fakt se*e!!!
je sance na presun na 20..lazio a rim hrajou oba doma, coz nejde

To by bylo fajné ;-) A navíc je pravděpodobné docela, že tou dobou budu ještě v těch Vysokých Tatrách, takže bych se k vám připojil v Popradu a dojel pouze těch 100km do Košic :-D Tak snad to přesunou ;-)

Tak je to definitivní... Už v Nyonu UEFA rozhodla, že vzhledem k domácímu zápasu Lazia budeme hrát

20/8 v Košicích a
27/8 je odveta v Římě ;-)

better for me, možná

tak jak, zjistěte někdo něco o lístcích, od toho je asi potřeba se odrazit... 8)

Sushi napsal:
better for me, možná

tak jak, zjistěte někdo něco o lístcích, od toho je asi potřeba se odrazit... 8)

přesně, info o lístcích je hlavní, Sushi ty bys jel?

SUSIsr napsal:
klida napsal:
chivu je přímo z košic nebo tam někde z východu
jj, je to rumun.

+1, dostal si ma :tlesk:

Som z vychodu, nedaleko presova. Los ma velmi potesil, a na zapas dojdem na 200%. hned pozriem ci uz nesu listky na ticketportale :joooo:

Som velmi, velmi nadseny z losu

EDIT:
AS RÍM - MFK KOŠICE (prvý duel sa bude hrať vo štvrtok 20. augusta v Ríme, odveta potom o týždeň neskôr, vo štvrtok 27. 8. 2009 v Košiciach):
zdroj:
Code:
http://sport.aktuality.sk/futbal/liga-majstrov-uefa/totti-kosice-su-pre-nas-velkou-neznamou?i9=2d0de682ef86

Chivu, nespinkej :-D Otočili to, 20.8. hraje doma totiž už Laziomerda, proto začínáme 20.8. v Košicích ;-)

Code:
http://www.mfkkosice.sk/c/portal_public/layout?p_l_id=21.1&p_p_id=15&p_p_action=1&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_15_struts_action=%2Fjournal%2Fview_article&_15_article_id=EL_ROMA_ZMENA&_15_article_version=1.0&_15_cmd=articleCountUpdate

myslím že někdo jo

já o tom přemejšlím...

kdy budeš vědět něco o lístkách, nevíš?