Koncim

Giovanni napsal:
tak jak si to vyresil Sushi?
ja bych ho sem pustil ale dal mu ulitimatum ze proste jednou zacne rejpat a leti natrvalo...muj navrh. co vy?

to už tu bylo...

ale máme vánoce, zkusím 90210 návrh...

Sushi napsal:
to už tu bylo...

a síce:

90210 napsal:
4klida - proc? bud ho sem vrat a dej mu nejaky omezeni na vkladani prispevku jen do fotbalovych topicu, nebo to nech tak jak to je.

to chcete vážne úpadok fóra riešiť takýmto svinstvom?
"zmizli Richie, SUSIsr a ďaľší, tak sem pustíme kkta, nech to tu žije?"

nechápem, považoval som túto vec za uzavretú... :hell:

danko10 napsal:
Sushi napsal:
to už tu bylo...

a síce:

90210 napsal:
4klida - proc? bud ho sem vrat a dej mu nejaky omezeni na vkladani prispevku jen do fotbalovych topicu, nebo to nech tak jak to je.

to chcete vážne úpadok fóra riešiť takýmto svinstvom?
"zmizli Richie, SUSIsr a ďaľší, tak sem pustíme kkta, nech to tu žije?"

nechápem, považoval som túto vec za uzavretú... :hell:

já ani nevím danko, není to proto, aby to tu žilo... spíš mi je kolegy líto a pokud se bude chovat jako člověk, klidně tu může být...

co se richieho týče, tak vbec nevím... vím, že měl zkoušky a pak už se nestavil.
brácha v klidu.. :mrgreen:

pokud by měly bejt problémy, tak zase ban..

danko10 napsal:
your call... :Ok:

já vím, že jsi s ním měl nějaký "spory", já taky... ale chybovat je lidský a odpouštět je?.. a takový ty bláboly :mrgreen:

nicméně, pokud by jeho návrat měl znamenat, že např. ty sem přestaneš chodit, tak řekni a... :ban:

Sushi napsal:
danko10 napsal:
your call... :Ok:

já vím, že jsi s ním měl nějaký "spory", já taky... ale chybovat je lidský a odpouštět je?.. a takový ty bláboly :mrgreen:

nicméně, pokud by jeho návrat měl znamenat, že např. ty sem přestaneš chodit, tak řekni a... :ban:

nie nie, ja s tým/ním nemám žiaden problém, kedysi som ho mal dokonca celkom rád...

za jeho návrat boli viacerí, ja sa kľudne zveziem. iba som sa nad tým pozastavil, ako odporca populizmu. :wink:

Končím :lol: s topikmi o futbale, budem sa momentálne venovať asi fakt len hokeju dokým ten dilinko Andrezzoli neodíde a tiež tu už nevladzem čítať niektoré tie komenty typu, Dnes vyhráme a sme už pred klubom XY a na titul budeme strácať už len 87 bodov, alebo Rozmýšlam že by to mohlo fungovať aj budúcu sezonu s AA

:roma:

Ja nekoncim. Ja asi zacnem niektorym prispievatelom otvorene vulgarne nadavat radsej... Cize mozno vlastne koncim. :mrgreen: