pasta napsal:Přesně jsem to čekal než aby rekl že hrajeme hovno tak se bude vymlouvat na to že se měli kopat dvě penalty ten tým potřebuje nějakou tvář co a jak hrát a ne se vymlouvat na sudí!!!!
souhlasim
pasta napsal:Přesně jsem to čekal než aby rekl že hrajeme hovno tak se bude vymlouvat na to že se měli kopat dvě penalty ten tým potřebuje nějakou tvář co a jak hrát a ne se vymlouvat na sudí!!!!
pasta napsal:Obrana je komická celkově je to parodie na fotbal ale měli jsme mít 2 penalty ale to vůbec neomlouvá ten náš výkon a co myslíte že bude po zápase Mourek se bude vymlouvat hlavně na to
HugoBoss27 napsal:pasta napsal:Obrana je komická celkově je to parodie na fotbal ale měli jsme mít 2 penalty ale to vůbec neomlouvá ten náš výkon a co myslíte že bude po zápase Mourek se bude vymlouvat hlavně na to
AS Řím ani v domácím prostředí nedokázal porazit norský Bodö/Glimt. Trenér José Mourinho si po utkání postěžoval na dvě neodpískané penalty. "Zkazili jsme toho hodně po technické stránce. Měli jsme spoustu ztrát, hlavně Veretout a Darbo. Ve finále ale soupeř měl dvě střely na branku a dal dva góly, naopak my jsme měli kopat dvě jasné penalty," uvedl Mourinho. Římané jsou v tabulce skupiny Konferenční ligy na druhém místě o bod za norským soupeřem. (getfootballnewsitaly.com)
Francesco Totti AS napsal:Já bych ty Nory nepodceňoval. Kdo znal Plzeň nebo Slávku před pár lety? A jak dokázali potrápit daleko slavnější kluby. Bodo hrálo sympatický fotbal, myslím že o nich ještě uslyšíme
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk