KL: osmifinále Vitesse - ROMA

Tři až 4 změny bych uvítal hlavně Abaham at odpočine, Eldor by mi nevadil v základu

VITESSE (3-5-2): Houwen; Doekhi, Bazoer, Rasmussen; Dáša, Bero, Tronstad, Domgjoni, Wittek; Openda, Grbic.

ŘÍM (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Kumbulla; Karsdorp, Cristante, Mkhitaryan, Vina; Pellegrini, Zaniolo; Abraham.Jak už jsem psal udělal bych změny nějaké uvidíme až bude ofiko sestava

tyvole karim včera.

no nic, zpět na zem: viděli jste to hřiště vitesse? slušnej plac :roll: -> doufám, že to pojmeme jako boj, ne že tam jedeme baletit. jinak to zas bude z naší strany keců, už to slyšim

Sushi napsal:
tyvole karim včera.

no nic, zpět na zem: viděli jste to hřiště vitesse? slušnej plac :roll: -> doufám, že to pojmeme jako boj, ne že tam jedeme baletit. jinak to zas bude z naší strany keců, už to slyšim

To teda, docela marast a José si samozřejmě na tiskovce neodpustil se do toho obout. Tak snad to nebude další výmluva pro špatnej výsledek. Doufám ve výhru a minuty pro El Shaarawyho s Bovem a Volpatem.

Daje.

Bravurní Patrício. Jinak hnus. Asi k tomui falkt přispěl ten trávník, ale takhle hrozně jsme už dlouho nehráli. Ty útočníci si s náma dělali, co chtěli. Kdyby to bylo 4:1, nikdo by se nedivil. Ale vyhráli jsme a to je teď hlavní.

pasta napsal:
Co říct 🤔 výkon špatný ale výhra je 💪 Patricio skvělý

já myslim, že přesně tohle byl plán
a víc jsem nějak ani nečekal
klika, že ten gól jejich byl ofsajd, to nevim, jak by se to jinak vyvíjelo...
holomajzna to ale byla, to jo