KL: odveta ROMA - Vitesse

Včera to už začalo, mastenicou v bare

Code:
https://twitter.com/i/status/1504353730212335617

Jsem na horách, neuvidim asi nic. Tak snad to dobře dopadne.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Roma: Rui Patricio; Ibanez, Smalling, Kumbulla; Maitland-Niles, Veretout, Mkhitaryan, Vina; Pellegrini; Zaniolo, Abraham

pasta napsal:
No pak tu něco pošlete protože Tipac to nedává tak nevím kde to sledovat

http://live.jokerswidget.org/streamvideo13/watch-as-roma-live-streams-84-5728849.html

Po operaci srdce je to fajn sledovat 😁 postup je ale nezaslouženy to je třeba přiznat, mrzí strašně sledovat tuhle hru kdy ti borci neví co hrát a ty nepřesné nahrávky na 3 metry :pch: Elsha by měl hrát více, Small skvělý, zachraňují to individuální výkony ale týmově to není ono bohužel, teď Derby to budou muset jinak zabrat

pasta napsal:
Po operaci srdce je to fajn sledovat 😁 postup je ale nezaslouženy to je třeba přiznat, mrzí strašně sledovat tuhle hru kdy ti borci neví co hrát a ty nepřesné nahrávky na 3 metry :pch: Elsha by měl hrát více, Small skvělý, zachraňují to individuální výkony ale týmově to není ono bohužel, teď Derby to budou muset jinak zabrat

Až se toho pos.... zkurv.... zpič... lácija bojím 🙄

scr

Co to mlel ten vořech z ČT teď při sestřihuAspoň by se mohl kouknout na livesport a trochu se připravit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vitesse měl být snadný soupeř, ale opak byl pravdou. Šanci vidím max proti Paoku, na zbytek nemáme

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Je to celé zvláštní. Suverénně dvakrát přejedem Atalantu a pak předvádíme tohle. Podle mě je to otázka motivace. Máme na každýho z těch týmů tam, ale vždy je ve hvězdách jak zahrajem a jestli se nesesypem (via Juve např. apod.).

No hlavně nedostat Slávku ta by nás rozbila jak psy a pak to všude poslouchat jak je Řím marný to nepotřebuju. Nevim kdo by naháněl Sora 😁 Jinak my to je jedno protože jestli k tomu přistoupíme tak že se hraje rekreační fotbálek tak nemáme šanci z nikým bohužel snad jen zase nějak přes haluz postoupit.Ti hráči musí na tom hřišti žrát zem a makat jinak to bude další nekoukatelna sracka.Co máme dobré a na čem stavět je gólman i obránci se mi líbí aspoň nedělají takové velké chyby a relativně jsou pevní a pak samozřejmě Abraham ten je gólový až moc na to jakou má podporu zálohy, nevím jak vy ale měl by k němu začít nastupovat někdo jiný než Zaniolo (Elsha,Felix nebo Eldor)!!! Mourek by ho měl stavět někde jinde na útočníka nemá statistiky ani hra z jeho strany není dobrá jiná pozice by mu prospěla 😉 no a největší chyba je ve středu hřiště tam to je bez dynamiky, pohybu a kreativity to je mazec sledovat jak se ti hráči plouží po hřišti k tomu když nemáš křídla které se bojí přejít jeden na jednoho tak to je pomalý paskvil, ale ten střed zálohy je žalostný a " nejlepší " trojka která může nastoupít je Bryan, Oliveira a Pele 😁😁😁ti fakt spolu hrát nemůžou když už tak jen jeden v zápase😎to je sen pro soupeře, když je to trio na hřišti :roll: za mě nejlepší možné by bylo Bove, Mikhi a před nima Pele nebo Oliveira, Darboe by mohl dostat šanci třeba.Trener a hráči se vymlouvaji na únavu ale Kurva z čeho jsou unavení když ten zápas nemá žádné tempo!!!! Uvidíme další zápasy co předvedou, jedno je ještě dobré že se neprohrává až se tomu nechce věřit když vidíme zápas co zápas hru která se děje na hřišti 😁

Naprosta paráda pro náš tým chodících mrtvol 🤣🤣🤣Jen se každý bude divit že noří vyřadili Řím 😁 ale my co to sledujeme víme že postoupit můžou jen s velkým štěstím 🤣 Nechci vypadat že jim nevěřím ale živě si pamatuju co snama udělali 🤔 postup je možný ale musí na 💯 procent makat více jsem si nepřál je Slávku