KL: odveta ROMA - Trabzonspor

Mat v januari utaveny kader kvoli tripu na Ukrajinu, do Bulharska a do Norska, a nezarobit ani na cestovne vylohy, to chces.

scr

Nezajímavý soupeři , ale celkove rozšíření evropských soutěži muže vést ke skvalitneni evropského fotbalu jako takového díky penězům z účasti . Myslím ze co se týká nákladu atd.. na tom moc AS nevydělá

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sem zvědavej, jak se k tomu José postaví, teoreticky bysme to mohli i vyhrát a slavit konečně nějakou trofej, ten tým už z prvních zápasů ukázal, že je dobře fyzicky připravenej, dost postů máme dobře zdvojený...

Tvl teď koukám na ty týmy tam samý Izrael, Kazachstán atd... Je smutné že to musíme hrát. Výrazná konkurence je jen Tottenham, tak snad dáme aspoň finále

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Ještě tam spadnou mančafty ze 3. míst základních skupin EL.
To taky nebude žádná hitparáda

To samozřejmě ne. Týmy typu Sparta/Rangers apod.
Jsou v zásadě 2 možnosti: a) to zahrát naplno a jít si za tím to opravdu vyhrát nebo za b) stavět tam bez skrupulí jen náhradníky a jednoduše se na to vysrat. Hodně jsme se tu o tom bavili už v květnu a já sám nevím, co by bylo lepší.

Francesco Totti AS napsal:
Ještě tam spadnou mančafty ze 3. míst základních skupin EL.
To taky nebude žádná hitparáda

To samozřejmě ne. Týmy typu Sparta/Rangers apod.
Jsou v zásadě 2 možnosti: a) to zahrát naplno a jít si za tím to opravdu vyhrát nebo za b) stavět tam bez skrupulí jen náhradníky a jednoduše se na to vysrat. Hodně jsme se tu o tom bavili už v květnu a já sám nevím, co by bylo lepší.
josé vyhrál všechny soutěže evropský a já doufám, že bude chtít i tuhle, páč už si ji asi nikdy jindy nezahraje

Na skupinu to prostřídá určitě bo když si vezmeš soupeře tak horší bylo předkolo s Turkem než ti soupeři ve skupině tam prostě postup musí být co bude pak se uvidí ale zatím to vypadá že bude točit 16 lidí a nic víc