juventus - Roma

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:
Tohle byla velká šance na trofej, asi jediná v sezoně. Ale kvalitativně prostě na Juve nemáme na mnoha postech.

Florenzi, Cristante, Kluivert a Kalinić hrozně špatný, doháněli mě k šílenství. První dva a Kalinić nemaj v základu co dělat.

Kluivert - minimálně proti silným týmům - už vůbec ne. Prosadí se proti Parmám, Janovům, ale proti kvalitě TOP týmů je zcela bezzubý. Proč hraje Cristante a Veretout sedí, to mi nejde na rozum. Jak Fonsecu zcela respektuju a fandím jeho práci, tohle prostě nechápu. V této formě, s Cristantem po zranění a proti Juventusu tuplem ne.

Florka mám rád, ale to, jak to po té ztrátě vypustil a reagoval až velepozdě, to se nedá odpustit, nedá prostě. Kor u kapitána, kurva.

U Veretouta myslím, že šlo o to, aby si po Janovu odpočinul. Už minule vypadal dost vyřízeně, celý to tahá a na jeho výkonech je to dost znát. Tam nám prostě schází dynamickej běhavej záložník k Veretoutovi a Diawarovi do rotace. Proti Laziu bude hrát určitě (A zase s Cristantem, neb Diawara se zranil a nejspíš nebude :tlesk: :tlesk: )

Ještě jak Florko hecoval před zápasem, že to nesměj vypustit. To jsem se včera smál. V létě prostě musí přijít hráč do základu, kapitán nekapitán.

Diawara nejenom, že se zranil, má v prdeli meniskus a podle prvních odhadů bude mimo hru dva a půl měsíce

Já vole nemám slov

Tak to máme z krku, môžeme sa venovať konečne lige a EL.

S 13 zdravými hráčmi môžeme prd a nie hrať solídne 3 súťaže.

Včera ma riadne iritovala nielen celá pravá, ale aj ľavá strana. Chýba nám tam kvalita.

Jeden z mála fungujúcich hráčov Diawara je už tiež mimo hry... do riti.

Náš nejlepší záložník. Fakt lazaret ten Řím.

Je mi Fonsecy i Petrachiho vlastně líto. Nějaký strategie mercata jsou v Římě zbytečný, tady se furt jen lepí zranění.

To aby přišli záložník, pravej útočník a možná i centr schopný hrát od začátku.

Právě zálohu jsme měli výbornou a to duo Diawara - Veretout bylo velmi solidní. Bohužel, římská DNA nebo nevím co to je.

Kvzteku.

Teprve teď jsem si pustil sestřih a to co předvedl Florenzi, to je na výpověď!!§ Kapitán, vole...no do píči, tohle fakt ne.

Chudák Fonseca. Existuje vůbec pro trenéra horší situace, než mít úzký kádr plný prumeraku?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Chudák Fonseca. Existuje vůbec pro trenéra horší situace, než mít úzký kádr plný prumeraku?

Už jedině max bez angažmá ....ale to je zase čistá hlava relax :D :D

Jednou jsme si vybrali AS....tak teď navždy :Ok:

HugoBoss27 napsal:
Francesco Totti AS napsal:

Už jedině max bez angažmá ....ale to je zase čistá hlava relax :D :D

Jednou jsme si vybrali AS....tak teď navždy :Ok:

:Ok:

Říkám to pořád. Je to jak manželství s ženou, kterou miluješ. Někdy se daří, někdy ne, ale nevzdáváš to. :mrgreen: :Ok:

Coppa nas zrovna zastihla ve fazi totalne vybrakovanyho kadru, s tim na Juve, ktery muze postavit 2 top class jedenactky, jit nemuzem, ty i v plny sile porazime tak 2x z 10-ti zapasu.