IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo napsal:Tohle byla velká šance na trofej, asi jediná v sezoně. Ale kvalitativně prostě na Juve nemáme na mnoha postech.
Florenzi, Cristante, Kluivert a Kalinić hrozně špatný, doháněli mě k šílenství. První dva a Kalinić nemaj v základu co dělat.
Kluivert - minimálně proti silným týmům - už vůbec ne. Prosadí se proti Parmám, Janovům, ale proti kvalitě TOP týmů je zcela bezzubý. Proč hraje Cristante a Veretout sedí, to mi nejde na rozum. Jak Fonsecu zcela respektuju a fandím jeho práci, tohle prostě nechápu. V této formě, s Cristantem po zranění a proti Juventusu tuplem ne.
Florka mám rád, ale to, jak to po té ztrátě vypustil a reagoval až velepozdě, to se nedá odpustit, nedá prostě. Kor u kapitána, kurva.
U Veretouta myslím, že šlo o to, aby si po Janovu odpočinul. Už minule vypadal dost vyřízeně, celý to tahá a na jeho výkonech je to dost znát. Tam nám prostě schází dynamickej běhavej záložník k Veretoutovi a Diawarovi do rotace. Proti Laziu bude hrát určitě (A zase s Cristantem, neb Diawara se zranil a nejspíš nebude

Ještě jak Florko hecoval před zápasem, že to nesměj vypustit. To jsem se včera smál. V létě prostě musí přijít hráč do základu, kapitán nekapitán.