juventus - Roma

Pojďme do nich od začátku :daje: 1:2 tip ať se neopakuje začátek jak minulé a borci ať bojují :sala:

masterhunter napsal:
Bylo potřeba aby jsme tam dneska jezdili? Na bago tam stačí Figuríny tvle.

Ale ale

Edit ...No bago to není ....ale je to jak kdyby dojelo Chievo nebo Benevento

Florko ať jde do prdele ok nezpracuje míč ale snaha jit k okamžitému návratu žádná!!!!

Tréninkový zápas Juve. Hold jsou lepší. Hlavně kurva když si neumím nahrát v zadu pod tlakem tak to raději hodim dopředu. Už asi 5 x jsme jim darovali balón na vápně.

Juventus má balón a snaží se vše tlačit na bránu my máme balón u jejich 16tky vracíme to na půl jak piče aby jsme to ztratili tohle nechápu jak chcou dát gól na vlastní polovině!!! Jsem nasrany ikdyz kdo čekal že tam vyhrajeme ovšem v koutku duše jsem věřil že se aspoň kurva o to porvem.Jestli takhle chcou hrát derby tak mě asi odvezou !!!

2 polcas uz urcite nezapnem,v zivote na juventusom vonku nevyhrame a vzdy sa posereme...so stastim 4 miesto v lige,na nic ine toto muzsto nema mentalitu......

Prostě oni do čeho kopnou, to tam je. Individuální kvalita, vůbec na ně nemáme, kdybysme se rozkrájeli. Na každém postu kvalitativně horší hráč. Všude jsme pozdě, i když nemám pocit, že bysme se nesnažili. Teda až na Florenziho před prvním gólem. Za to bych ho okamžitě vystřídal.

Já to bral jako prioritu ...oni ne

Do jaké míry na svazují absence?Kalinic dostal rozkazy od Dzeka to odchodit?Cristante na vystridani
A to ještě nehraje ten sopel Dybala

Jdu se věnovat ženě na tohle nemám nervy (ta to teď bude mít těžké za ten výkon co v první půli předvedli😁😁😁)!!!! Jak tak budou hrát derby tak mě odvezou

Romulus napsal:
2 polcas uz urcite nezapnem,v zivote na juventusom vonku nevyhrame a vzdy sa posereme...so stastim 4 miesto v lige,na nic ine toto muzsto nema mentalitu......

Mám to stejně, taky vypínám. :zed: :zed:

Nakonec jsme ten dojem aspoň trochu vylepšili, byly i nějaké šance, výsledek odpovídající kvalitě a současnému stavu a potenciálu obou týmů. Jedeme dál.

Tá Coppa je naším prekliatím *omg* za posledné roky, až na tú výhru doma nad juve nič pozitívne :(

Tohle byla velká šance na trofej, asi jediná v sezoně. Ale kvalitativně prostě na Juve nemáme na mnoha postech.

Florenzi, Cristante, Kluivert a Kalinić hrozně špatný, doháněli mě k šílenství. První dva a Kalinić nemaj v základu co dělat.

Largo napsal:
Tohle byla velká šance na trofej, asi jediná v sezoně. Ale kvalitativně prostě na Juve nemáme na mnoha postech.

Florenzi, Cristante, Kluivert a Kalinić hrozně špatný, doháněli mě k šílenství. První dva a Kalinić nemaj v základu co dělat.

Kluivert - minimálně proti silným týmům - už vůbec ne. Prosadí se proti Parmám, Janovům, ale proti kvalitě TOP týmů je zcela bezzubý. Proč hraje Cristante a Veretout sedí, to mi nejde na rozum. Jak Fonsecu zcela respektuju a fandím jeho práci, tohle prostě nechápu. V této formě, s Cristantem po zranění a proti Juventusu tuplem ne.

Florka mám rád, ale to, jak to po té ztrátě vypustil a reagoval až velepozdě, to se nedá odpustit, nedá prostě. Kor u kapitána, kurva.