Jarny zraz fans cz - sk

Tony napsal:
Kurna, slovaci, kde ste? Idem vytvarat accounty :mrgreen:

To máš zbytočné, aj ked toto hlasovanie trebars Blava vyhrá, češi tam nedojdu

Sushi má už celých 26, takže to neskutočne dlhé 2 hodinové cestovanie by ho mohlo zabiť, a susisr toho už pred 6 rokmi puštali si sadnut v elektricke, takže detto

Klidis sa hrá na chlapca z velkomesta, to tiež padá a potom ti tu nezostava skoro nikto

Inak by som došiel vpodstate všade, do BA kludne ked dodješ len ty a s dankom, ale keby som sa mal už teperiť do Prahy tak nech dojdete vy, sussiovci, klidis, Branda nech sa mi tam aspon oplati chodiť, ked už na česke železnice neplatí ani ISIC

Ja Blavu dám, Prahu bohužiaľ teraz nie. Chápem napríklad Sushiho, že nemôže cestovať, takže by som to tu zbytočne nehrotil, Carletto. :wink: Nech sa každý zariadi podľa svojho uváženia. Pri najhoršom môžeme pri zápase lupnúť pár piviek niekde v BA len my slováci, chalani sa zlezú v tam u nich a pohoda. Si tweetneme foto navzájom napríklad. :mrgreen:

Ja to hrotiť nechcem, ak sa nedá, tak sa nedá, však viete či môžete alebo nie.

Každopádne by som chcel niečo, aspoň v malom, nech sa to tu trochu utužuje.

Tiež som si robil ako prdel..... ale aj tak som presvedceny, ze jedina okolnost, ako dostať čechov do BA je Europska liga :hahaha:

No tak srať na nich a dáme pár pív niekde v Blave pri fotbálku my čo sme zo Slovenska. :Ok:

danko :Ok:

carlo, já ze sebe nechci dělat chudinku, pracuju krátce na to, abych tu machroval a starší kluci jako scr nebo max nebo nevim, na mě koukali jako na imbecila... ale když nemůžu ani zaletět na Řím do itálie, protože prostě nemůžu, věř, že nemůžu ani do blavy. mám prostě málo času i peněz, ale to pochopíš, časem.

Sushi napsal:
danko :Ok:

carlo, já ze sebe nechci dělat chudinku, pracuju krátce na to, abych tu machroval a starší kluci jako scr nebo max nebo nevim, na mě koukali jako na imbecila... ale když nemůžu ani zaletět na Řím do itálie, protože prostě nemůžu, věř, že nemůžu ani do blavy. mám prostě málo času i peněz, ale to pochopíš, časem.

Já srandoval, páááče

Tak hodte nejaký dátum slováci keby ste to asi tak chceli a sa dohodneme na tom rande ....

Oká, takže 9.2. predpokladám, že o deviatej večer.

Blava.

Zatiaľ Carlo, Tony, danko.

Ostatní?

Tony, Carlo, nejaký slušný podnik, kde nám to aj pustia poznáte?

Nevím, myslíš, že dajú Derby večer ?

Skôr by mi vyhovovalo o 15:00 či 18:00(ale je to jedno) nech sa nemusím hned po zápase treperiť na vlak- pokial ovšem nechcete potiahnuť do rána v nejakom kabarete :mrgreen:

Neviem, predpokladám.

Eventuálne ma napadlo, že keby to bolo večer, mohli by ste dojsť do NM (hoďka vlakom). Kukli by sme na fotbal u mňa a môžeme sa bezohľadne sepáliť, lebo miesta na spanie je tu habadej. :mrgreen:

danko10 napsal:
Neviem, predpokladám.

Eventuálne ma napadlo, že keby to bolo večer, mohli by ste dojsť do NM (hoďka vlakom). Kukli by sme na fotbal u mňa a môžeme sa bezohľadne sepáliť, lebo miesta na spanie je tu habadej. :mrgreen:

Tak ako mne je jedno :D U mňa No Problem :mrgreen: :mrgreen:

:Ok: Tak dočkáme, čo Tony a či sa vyjadria ešte ostatní. Na pevno stačí, keď sa dohodneme tak týždeň pred. Mne sa totiž tiež môže stať, že mi do toho vlezie robota, alebo divadlo.

Hadam budem mat poskuskach vtedy, ale ja sa s rimanmi rozmontujem kdekolvek :mrgreen:

Spolubyvajuceho nemam na izbe, takze tu je jedna postel a jedna velka podlaha ak nieco borci.

Tiež som za, nech to riešime neskor, ono aj mne do toho môže niečo dojsť, je dosť možné, že budem vtedy so spolužiakmi na chate ak to víde, ale termín mal byť až 13. ale nikdy pri tých pošukoch neviete :D

EDIT: Ale zatial som ako volný vtedy :)

mohli byste napsat PM pastovi, na minulým srazu s ním byla fakt prdel a vypadal jako držák, co přijede

teď sem myslím moc nechodí

je z moravy odněkud, myslim že valmez, ale nepamatuju si to jistě uplně