Inter vs Roma v Úterý od 21:00 na Sport 2

Co k tomu napsat snad jen že když budu zakládat dále tak jsme postoupili :mrgreen:

(3-4-1-2): Rui Patricio
Mancini, Smallig,Ibanez,
Karsdorp,Veretout,Oliveira; Vina
Zaniola
Felix; Abraham
Počítám že Pelé hrát nemůže kvůli zranění
Tak bych to rád viděl i když je to nepravděpodobné

pasta napsal:
Co k tomu napsat snad jen že když budu zakládat dále tak jsme postoupili :mrgreen:

(3-4-1-2): Rui Patricio
Mancini, Smallig,Ibanez,
Karsdorp,Veretout,Oliveira; Vina
Zaniola
Felix; Abraham
Počítám že Pelé hrát nemůže kvůli zranění
Tak bych to rád viděl i když je to nepravděpodobné

Dobrá sestava :Ok:

Daje

Daje
Tohle by bylo fakt super vyhrát
Ideálně pokud Nicolò může nastoupit, což asi jo, at dá 4 góly

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Šanca na postup tu je. Inter cez vikend hra doležity zapas o titul proti Neapolu a hned potom v stredu hra osemfinale LM čiže tento pohar asi nebude to čo ich v tejto situacii bude zaujimat.

Pravděpodobne sestavy
Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Sanchez, Lautaro.

Roma (3-4-1-2): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Veretout, Oliveira, Vina; Mkhitaryan; Zaniolo, Abraham.

Co na to tak můžeme říct !!! Bože zase chyba jak z okresu to už nemá cenu ani komentovat

Sudí taky dobrý zmrd když už dá dvě žluté nám tak by mohl i těm kurvam!! Nicméně 10 minut bylo hrozných pak jsme se zvedli i ten gól mohl padnout ovšem co nechápu ať mi to někdo vysvětlí když už jsme u vápna Interu a mohl by přijít centr je jedno jestli ho poseres (Karsdorp) ale proč do piči ho ani nedáš a pošleš balón za naši půlku na stopery kteří pak posílají 50 metrový pás :aaaa co to kurva je za taktika !!!!

Tak si tu píšu sám 😁 nemůžu říct že by jsme neměli snahu ale my máme šíleně pomalý střed zálohy tam chybí přímočarost,rychlost to je tak pomalé že mi je líto Abrahama ten maká ale podpora od zálohy je nulová když k tomu přidáme že není hráč na kraji co by dal centr tak je to obrovská tristota z naší strany jak si vytvořit šance.Bavit se i tom jestli před druhým gólem Interu byl faul na Oliveiru nemá ani cenu, Var to samozřejmě neřešil tak tu máme o jednu soutěž méně to půjde rychle pak Konferenční liga a v tabulce na konci soutěže 8 místo

pasta napsal:
Tak si tu píšu sám 😁 nemůžu říct že by jsme neměli snahu ale my máme šíleně pomalý střed zálohy tam chybí přímočarost,rychlost to je tak pomalé že mi je líto Abrahama ten maká ale podpora od zálohy je nulová když k tomu přidáme že není hráč na kraji co by dal centr tak je to obrovská tristota z naší strany jak si vytvořit šance.Bavit se i tom jestli před druhým gólem Interu byl faul na Oliveiru nemá ani cenu, Var to samozřejmě neřešil tak tu máme o jednu soutěž méně to půjde rychle pak Konferenční liga a v tabulce na konci soutěže 8 místo

Přesně tak. Jim tam hraje Barella s Brozovićem, který jsou rychlý, dynamický a kvalitní. Nám Cristante/Veretout/Mchitarjan, který nejsou ani jedno z toho. Přijde mi, že hrajem jakousi reakční taktiku - pořád reagujeme na zápas a soupeře, aniž bysme sami něco vymysleli. Fakt je mi smutno, když to vidím. Ten střed pole je klíčovej, ale i jejich obránci hrají suverénně, zatímco naši si to nedají na metr přesně.

A takovej Frattesi, kterej by to mohl zrychlit, zřejmě odejde právě do Interu... Smutný. To to José nevidí? Neříkejte mi, že to je jen hráčema...Pořád mi přijde, jako když ti hráči netuší, která bije. Špatný rozestavení, špatný hráči do něj na špatnejch pozicích, všechno špatně. Jdu spát...