Hummels

Hummels možná v zimě opustí AS Řím
Zkušený pětatřicetiletý stoper Mats Hummels v létě opustil po několika letech Dortmund a zamířil v průběhu září do AS Řím, podle italského novináře Nicola Schiry by na každý pád jeho angažmá mohlo brzy skončit. Uvádí se, že by hráč mohl vyměnit svého zaměstnavatele už během zimního přestupového období. Němec mimochodem kvůli zdravotním problémům zatím nezasáhl do jediného utkání italského celku.

Chudák 😔 kdyby se dobře bránilo a nedostávalo se tolik branek tak bych to pochopil že nedostane šanci, ale takhle aby seděl!!!1000015854.jpg

Sauda jsem ale též sotva zaznamenal, a můj pocit z něj je, že nevěděl kde stát, kam běžet, v prostoru naprosto dezorientovaný. Mohl to být jen můj dojem, ale zatím není nic, co by mě přesvědčilo o tom, že bude lepší než Celik. Což je samozřejmě o to smutnější.

Sauda jsem ale též sotva zaznamenal, a můj pocit z něj je, že nevěděl kde stát, kam běžet, v prostoru naprosto dezorientovaný. Mohl to být jen můj dojem, ale zatím není nic, co by mě přesvědčilo o tom, že bude lepší než Celik. Což je samozřejmě o to smutnější.
Me v priprave nevadil ten mladej Buba.