Home made girls (cesky + slovenky)

klida napsal:
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
ale hovno... :lol: jenom ?e on tady dá fotku svý ségry a musí číst ty va?e komentáře :lol: :lol: :lol: jak nad ní onanujete :lol: :lol: :lol:
je takový přísloví, ví?... "podle sebe, soudím tebe" :wink:
tak to na mě momentálně asi neplatí... :wink:

Akoze mne to nic nerobi , ja som zvyknuty . Len jej na pokeci nepiste , alebo jej piste tak , ze ma tam nezmienite , a to , ze som sem jej fotky vobec dal 8)

Ach jo , dneska som bol v Nitre , bo som tam mal ping pongovy turnaj . Ked sme isli naspat tak v autobuse bola jedna baba , hned na prvy pohlad mi bola strasne znama , a dokonca ma tusim aj pozdravila , a ja som sa zachoval duchapritomne , nic nepovedal , a len vyraz ze coooo ?

Potom sa na mna casto kukala , ale bud je to zapricinene tym , ze ma pozna ,. a ja si ani sakra neviem spomenut odkial , alebo je to tym , ze som smrdel ako prasa , pretoze ked sme dohrali , ucitel tak pokojne povedal , mame 20 min. cas stihnut autobus . Rychlo som pobalil(normalne sa balim 10 min.) , teraz som to stihol za 2.min , a za tych cca 20 min. sme presli 3km , od tej haly po stanicu , navyse ja vzdy si dokazem ulahodit tym , ze nohavice nosim strasne nizko , prsalo , nevyhrnul som si ich , a navyse mi stale padali . Ked sme tam dosli , vsetci totalne spoteny smradlavi ,to je druha moznost .

No ta baba ked sme vystupili isla pred nami . Madonna Mia :oops: to bol pohlad .

Vsetky "hviezdy" sa mozu ist zahrabat . Navyse musi chodit do posilovne , mala neskutocne lytka . :oops: 8) :lol:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Akoze mne to nic nerobi , ja som zvyknuty . Len jej na pokeci nepiste , alebo jej piste tak , ze ma tam nezmienite , a to , ze som sem jej fotky vobec dal 8)
neboj se,20 lidí s nickama Totti,ASR,Giallorossi,1927 atd.,s profilama plnejma fotek ASR...to nebude vůbec nápadný :wink: :lol: :lol:

neboj se,20 lidí s nickama Totti,ASR,Giallorossi,1927 atd.,s profilama plnejma fotek ASR...to nebude vůbec nápadný :wink: :lol: :lol:

Ha , tak vy ste zaregistrovany na Slovenskom pokeci jo ?

Inak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha , tak vy ste zaregistrovany na Slovenskom pokeci jo ?

Inak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já teda ne,ale myslel jsem to ze srandy :wink:

teď budu zlej hoši :lol:

1) v tomhle se vyvarujte offtopiku, thle sekce je svatá :wink:

2) mluvit takhle o mojí ségře, dostanete všichni bany :lol:

Sushi napsal:
teď budu zlej hoši :lol:

1) v tomhle se vyvarujte offtopiku, thle sekce je svatá :wink:

2) mluvit takhle o mojí ségře, dostanete všichni bany :lol:

no tak, hecuj to :lol:

Kamila Douděrová

skinny blond bitch.

protože opakování je matka modrosti...

Nicole Vaidišová

3:25 :!: :!: :!:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NUdeUCDrWNQ[/youtube]

a moje oblíbená tenistka
Iveta Benešová

nj, dávali jsme si to spolu 8) a sashimi koukám taky (říkaj tak bráchovi kvůli mně na italským fóru) :mrgreen:

jinak se mi nelíbí, stejně jako se mi moc nelíbí "Helou ajm nikol vajdySová..."

haha, vajdysová :)

Benešová dobrá

Skoda , chcel som sem dat Zanet Husarovu , ale Google z nej radsej nijaku fotku nema .

Z nej by ste padli na zadok .

EDIT : Koncim , dosiahol som rok Aquilaniho narodenia .