Home made girls (cesky + slovenky)

Pigi10 napsal:
Já byl s mojí rukou na tréninku :D :D :D

s rukou ?A Kde si ju mal ? :lol: :lol

Jedna moja spoluziacka ma chcela pekne odrbat , aby som jej nieco kupil !! Pche , kaslem na nu !!!

Zou Zou...

Code:
http://www.super.cz/bulvar/kauzy/30429-miss-jandova-namysleni-prachaci-u-me-nemaji-sanci.html

To je dobře Zuzanko, já jsem na mizině!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Akoze Natalia , ja aj keby som nebol tvoj brat , aj tak by som do teba nebol, vsak ty si uplne skareda . "

"Vsak to je dobre ze sa ti nepacim ."

Ne , je to potvora , po tyzdni by Vas omrzela , viem co hovoriiim !!!

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
vole,vy hovada...dyť je to jeho sestra :lol: :lol: :lol: a vy byste mu jí hned chtěli přefiknout... :lol:
giallo27 hledá nejspíš holku podle toho jestli nemá sourozence nebo, nedej bože, bratra...

klida napsal:
vole,vy hovada...dyť je to jeho sestra :lol: :lol: :lol: a vy byste mu jí hned chtěli přefiknout... :lol:
giallo27 hledá nejspíš holku podle toho jestli nemá sourozence nebo, nedej bože, bratra...
ale hovno... :lol: jenom že on tady dá fotku svý ségry a musí číst ty vaše komentáře :lol: :lol: :lol: jak nad ní onanujete :lol: :lol: :lol:

ale hovno... :lol: jenom ?e on tady dá fotku svý ségry a musí číst ty va?e komentáře :lol: :lol: :lol: jak nad ní onanujete :lol: :lol: :lol:
je takový přísloví, víš... "podle sebe, soudím tebe" :wink: