Holky a fotbal

V Sali je nieco podobne , ale mazoretky , vystupuju kde sa da ako "den mesta Sala" , "Den mesta Sala" "Den mesta Sala" .

Casto su aj u Nas v telocvicni , jedna z vedlajsej triedy u nich "tancuje , vrti zadkom a palickou" , inak ma celkom pekny zadok - pozdravujem Lucia , tak jej pocas vystupenia odletela palica , a tomu chalanovi co to schytal volali zachranku . 8) :? :lol:

yy, ja som si uz predtocil cislo na policiu, aby vas zavreli skor nez uchylka prerastie do niecoho vacsieho

Hele tak , zas nebudme ako moj spoluziak , ktoremu mama zakazuje kukat sa na pipika . Az po 18 .

Uchylka ? Videl si video 12 rocny chlapec otcom ? :?

myslim, ze chlap by sa na pipiky nemal pozerat ani ked je dospely...neviem ako u vas v sali, ale nas takto na vychode nevychovavali

smurfik , dneska mas fakt hlboke mysliensky .

Ja to pojmem ako moj ucitel nabozenstva . Sex po svadbe , je mu 34 a svadbu mal pred rokom :lol:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
smurfik , dneska mas fakt hlboke mysliensky .

Ja to pojmem ako moj ucitel nabozenstva . Sex po svadbe , je mu 34 a svadbu mal pred rokom :lol:
do 34 let honit,jako blbý no....Náboženství??kam to chodíš na školu?nejste vy na tom Slovensku divný? :lol:

poviem, ze chlap by sa na pipiky pozerat nemal a ty hned vybalis ucitela nabozenstva a jeho sexualny zivot...nie si ty tak trochu...gej? :lol:

Pac vravim , ja som strasne ukecany , ale iba v znamom prostredi , a ja som sa ho to normalne spytal , on mi aj odpovedal , on mi aj odpovedal , kedy prvy krat fajcil(cigaretu) . :lol:

Som strasne kamaratskz clovek :lol:

Gej mozno ale gay nie :lol:

Tym , ze si moju Barbaru oznacil za chlapa si si to umna posral asi ako ked Yxo (Hex) osdtupil z clenstva na Aurela len preto , ze bola nominovana , a on o jej albume nepocul , alebo ked Czoborova povedala , ze Hascakova v Amerike robi casnicku . :twisted: