Hermoso

Skvělá posílá. Pod Cholem byl dlouho základní kámen v obraně Atlética a víme že není lepšího dua než bránění a Atlético, takže mám od něj hodně velký očekávání.
Akorát jsem teda zvedavej jak to DDR bude chtít stavět, koho posadí, jestli to bude rotovat...

Skvělá posílá. Pod Cholem byl dlouho základní kámen v obraně Atlética a víme že není lepšího dua než bránění a Atlético, takže mám od něj hodně velký očekávání.
Akorát jsem teda zvedavej jak to DDR bude chtít stavět, koho posadí, jestli to bude rotovat...
Aby nehral na Ndicku Hermosa Manciniho

Xavi Alonso je z nej uneseny a nastoupi v zakladu proti Bayernu…golman Hradecky rekl ze je to masina!
Nechapu porad ze jsme ho nechali jit

Tam je dobré že se vrací nemůžou ho koupit ale je otázka do kdy na u nás má smlouvu už jsem psal jinde že nechápu kolik minut dostal když tam hraje Turecké poleno na stoperovi místo něho

Ale tohle je přece velmi častej rys. Že hráči, který u nás hrajou tužku, se jinde brutálně zvednou. I v poslední době je těch příkladů až strašidelně moc.

Taky se mi těžko hledá příčina. Sice si člověk může udělat obrázek jen z toho mála, co jsme ho mohli vidět, ale co je teda špatně? Jinak jsem si třeba nedokázal vysvětlit ten zájem Realu. A možná, že vážně není chyba v něm. A nejspíš bude něco na tom, že hráči co od nás odejdou, tak ožijí, jak píše Largo. A dost se právě bojim toho, že kdyby třeba takový Pele odešel do Interu, tak tam bude tahoun a bude hrát jak pán.

byl tu v období marasmu
ale teda hrál děsně, přinejmenším se dobře přizpůsobil

Treba i Rui Patricio se znova chytl/restartoval v Bergamu
Ale on nebyl vyloženě špatnej nikdy. V Bergamu chytá stejně, jak u nás. Drží si výkonnost, ale prostě není jak Svilar, kterej občas chytne jasnej gól, prostě něco navíc.