God bless it...
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,772 27 Kvě 2014 #588 Ale pendrek repost, kamarád sdílel jednu z těch fotek, já to pak prolustroval víc a řekl si, že o ty 3 best of se s váma podělím.
Ale pendrek repost, kamarád sdílel jednu z těch fotek, já to pak prolustroval víc a řekl si, že o ty 3 best of se s váma podělím.
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,772 27 Kvě 2014 #590 Tony napsal: Richie nehadaj sa, je to repost. Ale nikto sa nehnevá. Click to expand... Ale vždyť já se nehádám Pokud se tyto fotky objevily už i tady, tak to fakt nebyl záměr, buď jsem je neviděl (epocha, kdy jsem sem nechodil), anebo jsem je zapomněl
Tony napsal: Richie nehadaj sa, je to repost. Ale nikto sa nehnevá. Click to expand... Ale vždyť já se nehádám Pokud se tyto fotky objevily už i tady, tak to fakt nebyl záměr, buď jsem je neviděl (epocha, kdy jsem sem nechodil), anebo jsem je zapomněl
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,772 27 Kvě 2014 #592 Sushi napsal: to nejde zapomenout keep posting :Ok: Click to expand... taky myslím, že možnost a) bude ta pravděpodobnější
Sushi napsal: to nejde zapomenout keep posting :Ok: Click to expand... taky myslím, že možnost a) bude ta pravděpodobnější