Francesco Totti

Francesco Totti AS napsal:
HugoBoss27 napsal:
Je mi z toho smutno už teďka jak se to valí celým internetem...Vzpomínkové videa,rozhovory...
Si teď uvědomuju, že se už strašně dlouho chystám na Olimpico, až jsem prováhal tu poslední šanci tam ještě vidět Frantu :(

Takových lidí tu najdeš víc :lol: :zed:

Si vemte tu Vídeň. Franče kopal zápasy EL základ a zranil se nám pár dní před Vídní. Bys zabíjel. :zed: :zed: :zed:

A to nemluvím o té už známé story, že jsem byl pět dní v Římě právě když byl Řím v Bratislavě a vrátil jsem se do ČR dva dny předtím, než byla Blava v Římě.

z toho ti je zle ještě dneska *omg* *omg* *omg*

nikdo nic? já bych si objednal toto triko, bylo tam vidět i dneska

http://www.asromastore.com/en/as-roma-white-c-e-solo-un-capitano-t-shirt.html

jenže stojí 15 a poštovný je 22 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lepší rozlučka by byla jen ta, před kterou by Franče žil klidný konec kariéry, ne to co vzniklo v posledním roce

ale kromě toho, to bylo... na úrovni Frančeho

Stalo sa to čo som dúfal že sa nikdy nestane. Je to ako koniec futbalového sveta. Neviem si to predstaviť bez Tottiho mena na súpiske.
Videl som jeden obrázok ktorý bol podľa mňa výstižný. Ostatne kluby sice za tých 25 rokov povyhrávali vela rôznych trofeji ale Rím ma Tottiho a to je viac, aspoň pre mňa... Nevymenil by som tie chvíľkové pocity radosti z trofeji za tu radosť z Franceho hry za tie magické momenty na ktoré nikdy nezabudnem. Ťažko spomínať len niektoré bolo ich strašne veľa.
Jeden hráč včera len svojou prítomnosťou rozradostnil a ku koncu rozplakal Rím , Taliansko a ľudí po celom svete. Aj dnes je internet plný gratulácií a obdivu k nemu :tlesk:
Aj keď symbolicky predal kapitánsku pásku mladej generácií minimálne pre mňa bude navždy len jeden pravý kapitán!
Včera ako prejav vďaky síce dostal " len " zarámovaný dres a nejaké striebro no kedysi by mu postavili obrovskú sochu ako sa patri na ozajstný symbol mesta.
Nech sa rozhodne robiť čokoľvek ak bude chcieť naďalej rozdávať ľuďom a sebe radosť futbalom aj keď to už bude musieť bit v inom klube stojím za nim !
Ďakujem France :core: Navždy Najlepší :cry:

Řval sem jako malá holka
Přál sem mu ještě aspoň jednu trofej, ale zaplněný, tleskající a ubrečený Stadio Olympico je něco, o čem se může jinejm hráčům jenom zdát
:daje: :daje: :daje:

uz bude tomu tyzden a stale je tam pocit prazdnoty,pozeram videa dokolecka dokola,skoda,ze nerozumiem,co sa tam rozprava,ale snad raz sa tu ocitne rozluckove video s titulkami v ceskom alebo slovenskom jazyku,ozajstna osobnost,legenda,urcite aj clovek a pre mna naj futbalista akeho som zazil,priatelka si mysli posledne dni,ze som chory alebo mam nabeh na homosexualitu,no to len obrovska vasen a obdiv voci hracovi menom FRANCESCO TOTTI,ojedinelemu skvostu vo svete futbalu(hlavne v tom dnesnom,plnom lakavych penazi a velkych prestupov) ktory mi tak zasiahol asi pred 18 rokmi do mojho zivota------- NO TOTTI NO PARTY ------- ja len doplnim,PARTY GAME OVER,aspon pre mna

85totti85 napsal:
uz bude tomu tyzden a stale je tam pocit prazdnoty,pozeram videa dokolecka dokola,skoda,ze nerozumiem,co sa tam rozprava,ale snad raz sa tu ocitne rozluckove video s titulkami v ceskom alebo slovenskom jazyku,ozajstna osobnost,legenda,urcite aj clovek a pre mna naj futbalista akeho som zazil,priatelka si mysli posledne dni,ze som chory alebo mam nabeh na homosexualitu,no to len obrovska vasen a obdiv voci hracovi menom FRANCESCO TOTTI,ojedinelemu skvostu vo svete futbalu(hlavne v tom dnesnom,plnom lakavych penazi a velkych prestupov) ktory mi tak zasiahol asi pred 18 rokmi do mojho zivota------- NO TOTTI NO PARTY ------- ja len doplnim,PARTY GAME OVER,aspon pre mna

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rimska-legenda-odchazi-aneb-konec-tottiho-sneni-364869/

V tomto clanku to maš preložene aj ked neviem či komplet