Francesco Totti

klida napsal:
sebedestruktivní sklony tohoto klubu mě nepřestanou fascinovat

Code:
http://www.football-italia.net/80160/totti-cant-stay-roma

dneska prej měl bej v základu
todle musí strašně odsrat nějakej tiskovej mluvčí

#Spalletti has dropped #Totti from the #Roma squad for this evening's match against #Palermo.

Bohuzel jsem od nej neco podobnyho cekal, a proto jsem chtel, aby skoncil sam co nejdriv. Je to blby, ale ma co chtel. Tym je ted konecne na vzestupu a psychicky se dava dohromady, takze nastal idealni cas, aby 40-ti letej kapitan zacal delat sceny kvuli tomu, ze nehraje. Tohle nam muze sakra uskodit. Proste Totti, leadership 0.

Ja s tebou nesúhlasím. Podľa mňa je to jednoznačne chyba v štruktúre že sa takéto veci riešia mimo trigoriu. Neni to predsa otázka dnešného dna. Už sa to taha odkedy Spalletti prišiel. Všade sa pošuškávalo o problémoch a len slepý by si to nevšimol. Aby sa to zastavilo a neprerástlo to do takéhoto niečoho si mal prezident zavolať oboch a porozprávať sa s nimi čo kto chce čo si kto mysli a dávno to vyriešiť. Inde sa hráči zatvárajú na samotky a podobne veci a tu sa nevie ani komunikovať s vlastným hráčom. Neverím že keby Totti vedel že tu je Pallotta môžem ísť za nim mu povedať čo chcem, by povedal niečo pre média. Lenže už viac krát sa ukázalo že v Ríme sedia viac menej postavičky a žiadna autorita. Neni to prvá vec ktorá sa rieši najprv v médiách potom sa týždne čaká čo povie Pallotta a potom sa snáď niečo vyrieši. Ako je možne aby mu nikto nepovedal ako to teda bude. Ako je možne že prezident klubu nekomunikuje s najdôležitejším ( všeobecne ) hráčom svojho klubu a ten ani nevie v akej situácii teda je ? To sú veľké chyby v štruktúre bezohladu nato či ide o Tottiho alebo Digneho.
Samozrejme je somarina že niečo take povedal pre media. Ale je to vysledok toho ako to (ne)fugnuje v klube.

Pallotta by si s Tottim asi moc nepokecal, protoze Fero predpokladam mluvi jen Italsky a Pallota zase jen anglicky, ale predevsim je to investor, ktery resi jiny veci a na podobny zalezitosti by zamestnava lidi typu Baldissoni, nebo to tak aspon vypada. Neni to president ala Rosella Sensi, coz byla zlata dcerka dosazena tatou, ktera nic jinyho nez klub na starosti nemela.

Tak by bol Baldissoni aspoň dobrý na prekladanie :lol:
To je to že je skôr biznismen. V tom videu je vidieť že to nehovorí so žiadnou nasratostou alebo aroganciou.
Spallettiho ani nezhadzoval ale prezradil aký je medzi nimi vzťah.
Po tom rozhovore mohol Pallotta zavolať a odkázať im že prídem v marci, klud, sadneme si a porozprávame sa, Neriešte to s novinármi. A nemusela vzniknúť s toho takáto aféra aká je po tom vyradení z kádra čo tiež len prileje olej do ohňa.
Podľa mňa to čo povedal zas nebolo až také strašne. Ano ak sa s toho spraví titulok ako napríklad ,Žiadam viac rešpektu, tak to znie príliš arogantne ale tak ako to France použil vo vete to zase nie je také hrôzostrašne.

Zbytočna vec zbytočne nafuknuta ktora nikomu nepomôže: Totti 1:1 Spalletti

Aké 1:1? Spalletti ho vyradil úplne oprávnene. Kabíne šéfuje tréner. Opakujem - šéfuje, čiže ak mám ako hráč nejaký problém, idem za najprv za trénerom. Nevynášam nič do médií, a už vôbec nie, keď mám byť v šatni autorita.

Som aj chcel niečo napísať, ale po tých elaborátoch od Micka som upadol do depresií... to už nemôžeš myslieť ani zo srandy, človeče

strašný
právě v době, kdy se zvedáme
stojím za Spallettim, toto si nemůžeš jako kapitán dovolit hodit novinářům, to je šílený, sebestředný, sobecký omg. toto si měli vyříkat mezi sebou... jak malý děcko, fakt.
aby nás to tak ještě poznamenalo

v podstate Spallettiho odstrelil, mam totiz pocit, ze toto nema sancu Luciano v Rime ustat a byt nejakym sposobom uspesny...

Spalletti felt very disappointed, surprised, and saddened (by Totti’s words).
vobec sa mu necudujem.
http://www.football-italia.net/80195/mazzone-spalletti-destroying-totti
ocakavam coskoro vyjadrenie Zemana a podobne...

no a v podstate tiez odrovnal tim, ktory sa po styroch vyhrach dostal v priebehu 24 hodin do totalneho chaosu a kazdeho sa teraz budu pytat, na koho je strane a podobne.

no a najma tym odpisal seba, lebo toto sa uz nemoze vziat spat a nedokazem si predstavit, ze by sa to urovnalo v prospech buducnosti klubu.

takze sme v podstate v pici *omg*

anketa na romanews.eu

Spalletti manda a casa Totti dopo lo sfogo di ieri: decisione giusta?
Sì, sto dalla parte di Spalletti e della società (69%, 2.226 Votes)
No, sto dalla parte di Totti (31%, 1.008 Voti)

Spalletti Totti posílá domů po výbuchu se včera: správné rozhodnutí?
Ano, jsem na straně Spalletti a společnosti (69%, 2,226 hlasů)
Ne, jsem na straně Totti (31%, 1,008 hlasů)

díky bohu, i když samozřejmě je slyšet těch 30 % řvounů zkriplených
Totti normálně trénoval. Doufám, že se domluví jako chlapi, kterým jde o stejnou věc - blaho a výsledky klubu. Do piči.

Z tej situácie by sa dalo naopak dosť vyťažiť, ale musí to vziať na seba Tot. Musí sa ospravedlniť, spraviť nejaké gesto a makať. To by mohla byť celkovo morálna vzpruha pre ostatných, keď uvidia Franceho, ako "šiel do Canossy".

Francesco Totti již nepatří do plánů AS Řím, po sezóně by tak mohl ve snaze o prodloužení hráčské kariéry od Giallorossi odejít. Ostřílený kanonýr by pak mohl zamířit do zámořské MLS, nejvíce se pak mluví o zájmu LA Galaxy. (football-italia.net)
:aaaa:

Atmosféra na draka. Totti chce ukončit kariéru v Římě, ale současně chce ještě 1 sezónu hrát. Řím už mu nechce prodloužit smlouvu, nabízí mu jakoukoli funkci ve vedení. Totti měl prohlásit, že aby ten 1 rok mohl ještě hrát a současně zakončit kariéru u nás, bude hrát klidně bez nároku na mzdu, prostě celý rok zadarmo. Přesto Řím nesouhlasí, Spalletti už ho v kádru nejspíš prostě nechce (což se není co divit, když se ukázalo, že jakmile nehraje, tak dělá problémy), takže skutečně asi půjde hrát někam do Améru či kýho čerta, jak Del Piero pár let zpátky. Je mi smutno.

ideální atmosféra před derby

podle mě se to akorát mediálně nafukuje
neřikám že problém neni, logicky je, ale ne zas tak hroznej...

opět už i iDnes... krásný
Code:
http://fotbal.idnes.cz/francesco-totti-zrejme-jeste-rok-zustane-v-as-rim-f7o-/fot_zahranici.aspx?c=A160512_175424_fot_zahranici_dc

btw... za necelý 3 poločasy v součtu (132 minut)...
4 góly a 2 nahrávky
takhle jsem o tom ani nepřemýšlel
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: