Francesco Totti

Tony napsal:
Francesco Totti AS napsal:
nevím, nemít v týmu 10 je divný
:!:

Desiatka musi byt v kazdom time.
Z jakýho důvodu prosímtě?:-D Typickou desítkou je dneska, už málokdo...Všichni si raději oblíknou 77, 99, 68... Já v tomhle problém rozhodně nevidím.

Pigi10 napsal:
Tony napsal:
Francesco Totti AS napsal:
nevím, nemít v týmu 10 je divný
:!:

Desiatka musi byt v kazdom time.
Z jakýho důvodu prosímtě?:-D Typickou desítkou je dneska, už málokdo...Všichni si raději oblíknou 77, 99, 68... Já v tomhle problém rozhodně nevidím.

Z dovodu toho, ze cislo 10 na seba berie zodpovednost. 10 bola stale o niecom inom. A tie hokejove cisla nech ostanu v hokeji...

na pár let (10?) bych to vyřadil, moc si nedovedu představit, že by 10ku vzal třeba Ljajić další rok nebo někdo, ať si jí někdo uhraje

ja si myslim, ze by mala byt vyradena a ked ju bude niekto silou-mocou chciet, nech si to vyriesi ako matematik Zamorano s deviatkou ;-)

Já si myslím, že tohle číslo by mělo bejt nedotknutelný a jakmie Totti skončí, tak bejt maximálně ve vitríně. Totti za svoji věrnost, kdy ho nezlákaly větší kluby, ani peníze, za svoje výkony, díky kterejm Řím hrál pravidelně v popředí tabulky a díky nim se stal hrající legendou, si zaslouží tuhle poctu a "10" musí bejt vyřazeno. Takovýho hráče už mít nebudeme. ;-)

Nesúhlasím. Buď by sa malo stať legacy číslom, ktoré si zas niekto časom vykope a nedostane ho ocas typu Ljajo, jak už spomínal klida, alebo by ho mal nosiť kapitán. Vyyradiť desiatku, to by som sa nebál označiť za idiociu najhrubšieho zrna.

ak by sme sa bavili o hociktorom inom hracovi v tejto galaxii tak by som to ako idiociu bral :p ale toto je FRANCESCO TOTTI !!! FRANCESCO TOTTI !!! hrac, ktoreho uz teraz hlasatel na stadione pri striedani vyhlasuje ako LEGENDA DELLA ROMA. ja by som mu proste daval pocty pri kazdej prilezitosti, noooo

Ja by som desiatku nevyradil ani kvôli Scarlett Johansson.

A okrem toho si myslím, že ani on sám nechce, aby ho fanúšikovia defakto pochovali po konci kariéry.

Kurva vždyť jde jen o číslo...to jako někdo, kdo bude nosit 10 bude hrát líp? Já v tom fakt nevidím problém...

Pigi10 napsal:
Kurva vždyť jde jen o číslo...to jako někdo, kdo bude nosit 10 bude hrát líp? Já v tom fakt nevidím problém...

Nie, nebude. Ale je to symbol.