Francesco Totti

Tiempa obouvám, už asi 5.let...nejlepší kopačky!!! Ty nový mě serou barevně, ale jinak to bude kvalita jako vždy :pipp:

This morning Francesco Totti underwent medical tests that revealed the recurrence of pain in the left gluteal region due to a knock he picked up in the last Serie A match.
The captain will rest for 48 hours before starting the rehabilitation process.
Further tests are scheduled for the next few days.

Code:
http://www.free-elements.com/Italy/is0.html

prisposobme si trochu statistiky v nas prospech ! Frantisek dal v celej historii serie A najviac golov za jeden klub. Dovolim si tvrdit, ze tuto statistiku uz nikto neprekona. Zamyslal som sa ci by sa mohol Franto dotiahnut na Piolu. Ak by mal Piola naskok 42 golov pred 3-4 rokmi, povedal by som, ze to mozne je. No vzhladom na Francescov vek a zranenia, ktore sa mu bohuzial v poslednej dobe nevyhybaju je to uz utopia... skoda :(

Leggenda della Roma :core: :core: :core: :core:

kdyby byl Franče pořád zdravej, klidně piolu ještě dá (za předpokladu, že si dá ještě tak 3 sezony - v což doufám) (nebo tak 16 sezon - v což rovněž doufám)
kdyby neměl zlomenou nohu a to koleno na dlouho, už ho má...
a hlavně, kdyby hrál útočníka celej život a ne jen tak pětinu kariéry, už ho má a má na něj fóra 60 branek

Franče :oops:

assist

In carriera:
169

Di cui
134 in serie A
013 in coppa Italia
003 in supercoppa italiana
009 in champions league
010 in coppa uefa / europa league

Se vuoi considerare anche la Nazionale maggiore:
23

Di cui
06 nella fase finale di un mondiale
12 nelle gare di qualificazione a mondiali / europei
05 in amichevoli

Totale complessivo assist Roma+Nazionale:

192

scr

Myslite, ze pojede na MS?Prijde mi ze se posledni zapasi nejak moc setri aby se nezranil

AS Řím vyřadí Tottiho desítku
Kariéra kapitána Francesca Tottiho se blíží ke konci, ikona AS Řím pak má jistotu jednoho ocenění za své služby. Prezident James Pallotta prozradil, že bude vyřazeno Tottiho číslo deset, které po něm už nebude mít na zádech žádný jiný hráč Giallorossi. (espnfc.com)

to mi nepřijde jako šťastné rozhodnutí

Francesco Totti AS napsal:
AS Řím vyřadí Tottiho desítku
Kariéra kapitána Francesca Tottiho se blíží ke konci, ikona AS Řím pak má jistotu jednoho ocenění za své služby. Prezident James Pallotta prozradil, že bude vyřazeno Tottiho číslo deset, které po něm už nebude mít na zádech žádný jiný hráč Giallorossi. (espnfc.com)

to mi nepřijde jako šťastné rozhodnutí

To je super...