Francesco Totti

Totti možná přijde o derby
Francesco Totti možná zmešká derby proti Laziu, které je na programu příští víkend. Kapitán AS Řím má problémy se stehenním svalem.

Podle svých slov pro Corriere dello Sport by měl být v pořádku. Derby bez Frančeho není derby. Tím spíš v jeho současné formě.

DAJE CAPITANO!!! :daje: :daje: :daje:

Totti stále bojuje se zraněním
Francesco Totti i nadále bojuje s časem a zraněním. Kapitán AS Řím si před reprezentační pauzou natáhl stehenní sval a dělá co může, aby byl připraven pro nedělní derby s Laziem. Jenže dnes ráno opět chyběl na tréninku a příští dva dny zřejmě rozhodnou o jeho účinkování. Tottiho stav nicméně nevypadá valně.

I slza mi ukápla z toho videa...Emotivní hudba Mobyho a nádherný momenty Frančeho kariéry...Ostuda,že nikdy nedostal zlatý míč!!!!Takovej génius za pár let na hřišti nebude.Všehna hřiště budou plná samejma úchylákama s harlekýnem na hlavě a super-rychlýma fialovo-indigovýma kopačkama a budou jak magoři dělat tisíc přešlapovaček. Kurva, že já nemohl zažít úplně jinou fotbalovou dobu!!!Sere mi se teď na ten fotbal dívat, poňáč je to celý o hovně!!!!

Pigi10 napsal:
I slza mi ukápla z toho videa...Emotivní hudba Mobyho a nádherný momenty Frančeho kariéry...Ostuda,že nikdy nedostal zlatý míč!!!!Takovej génius za pár let na hřišti nebude.Všehna hřiště budou plná samejma úchylákama s harlekýnem na hlavě a super-rychlýma fialovo-indigovýma kopačkama a budou jak magoři dělat tisíc přešlapovaček. Kurva, že já nemohl zažít úplně jinou fotbalovou dobu!!!Sere mi se teď na ten fotbal dívat, poňáč je to celý o hovně!!!!

:!: :evil:

Pigi10 napsal:
k tomu abys byl dobrý fotbalista zlatý míč nepotřebuješ :wink: taky mě štve že jsem tu dobu nezažil, ale na druhou stranu jsem rád, že Franče ještě hraje a já si můžu říct:"byl jsem fanouškem AS ROMA v době, kdy tam hrál nejlepší fotbalista klubové historie" :roma: některé přihrávky z toho videa jsou neuvěřitelné...FORZA TOTTI :sala:

Franče už by snad měl být v pořádku, ještě vynechá utkání v Novaře, ale v domácím utkání s Lecce by měl být konečně zase s kapitánskou páskou na place.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Franče už by snad měl být v pořádku, ještě vynechá utkání v Novaře, ale v domácím utkání s Lecce by měl být konečně zase s kapitánskou páskou na place.

:joooo: :tlesk: :joooo: :tlesk:

V tom pripade pojde v Novarre zas o hubu, pretoze bez Tottiho je Rim este viac v prdeli nez v minulosti, coz neni dobre vzhladom k jeho veku a krehkemu zdraviu.

To zas bude podivana. :aaaa:

přesně tak...

vtipný je, že se přes něj dostal až do italský repre a zůstal v ní i potom, co Franče skončil (nevím jestli je tam ještě dneska, ale byl tam i po MS2006)

Sushi napsal:
přesně tak...

vtipný je, že se přes něj dostal až do italský repre a zůstal v ní i potom, co Franče skončil (nevím jestli je tam ještě dneska, ale byl tam i po MS2006)
já jsem si to myslel :mrgreen:
bylo mi divné že je vidím všude spolu

dnešní trénink