Francesco Totti

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Tady absolutně nikdo nevíme komu a čemu věřit. V Cagliari vyběhne Totti na plac mezi Osvaldem a Bojanem či Lamelou, za sebou bude mít toho talenta ...iće z Lyonu, co si furt nepamatuju jeho jméno, vyhrajem 2:0, on si s Enriquem plácne a bude klid. Jestli to bude jinak, budu pěkně nasranej. Hlavně ať šlape kabina.

to dufam aj ja. totti by asi takymto sposobom "vystrajal" pod akymkolvek trenerom, takze to jednoducho musi prehrmiet a s odstupom casu snad pridu obe strany na spolocne riesenie. poviem pravdu, to striedanie proti blave nebolo vhodne, no niekedy musi sediet aj totti, aby nebral miesto v zaklade ako samozrejmost len kvoli menu a uspechom. na zaklad musi clovek makat, ci je to totti, alebo ktokolvek iny

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Tady absolutně nikdo nevíme komu a čemu věřit. V Cagliari vyběhne Totti na plac mezi Osvaldem a Bojanem či Lamelou, za sebou bude mít toho talenta ...iće z Lyonu, co si furt nepamatuju jeho jméno, vyhrajem 2:0, on si s Enriquem plácne a bude klid. Jestli to bude jinak, budu pěkně nasranej. Hlavně ať šlape kabina.

Nevím, že by Lamela trénoval už

Code:
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Roma/07-09-2011/totti-tutti-luis-enrique-802782005934.shtml

Dal jsem to jen do překladače jen, ale význam je jasnej. Sláva, to to trvalo.

DAJEEE!!! :daje: :daje: :daje:

Pravda,
Code:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/09/07/2654820/we-must-all-be-united-with-luis-enrique-francesco-totti

Sushi napsal:
jak vzal Franče celej tým na večeři jste slyšeli?

Viděl jsem fotky na corriere. Já myslel že to byla nějaká týmová večeře. To zval Franče?

Pique napsal:
Sushi napsal:
jak vzal Franče celej tým na večeři jste slyšeli?

Viděl jsem fotky na corriere. Já myslel že to byla nějaká týmová večeře. To zval Franče?

jj, jen hráči, bez trenéra

koukali na fotbal společně a chálovali.. samozřejmě novináři jim čuměli do oken, i když to byla "festa privata", na fotbal prej docela dlabali, kecali a tak. par novinarskejch hlodu, co si tak vybavuju: prvni odesel bojan, 5 minut po nem vsichni ostatni, prvni (prekvapive) taddei a posledni (prekvapive) zrejme jeste dojidajici simplicio. dani prej kecal s lamelou a peq jim překládal. na konci večeře si vzal franče slovo a zakončil to slovy "tutti uniti" což asi není třeba překládat. přijde mi to takový celý fajn, ještě aby se začlo dařit na hřišti

edit: jo, burdissa se pak na něco ptali a on řikal něco ve smyslu "platil il capitano a a to je dulezity" a smal se :lol:

tak, a je to 35 let, kdy se narodil největší fotbalista historie AS Řím...

AUGURI CAPITANO!

:Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag:

expreska z EF:
Francesco Totti má hodně smělý plán. V AS Řím chce vydržet hrát ještě deset let, tedy do doby, kdy mu bude 45. Giallorossi označili v úterý při oslavě kapitánových 35. narozenin Tottiho jako největšího hráče v jejich historii. "Chtěl bych všem poděkovat ke všem těm milým zprávám," sdělil Totti a dodal: "Jestli mohu hrát ještě dalších pět let? Chci hrát deset."

Francesco Totti AS napsal:
expreska z EF:
Francesco Totti má hodně smělý plán. V AS Řím chce vydržet hrát ještě deset let, tedy do doby, kdy mu bude 45. Giallorossi označili v úterý při oslavě kapitánových 35. narozenin Tottiho jako největšího hráče v jejich historii. "Chtěl bych všem poděkovat ke všem těm milým zprávám," sdělil Totti a dodal: "Jestli mohu hrát ještě dalších pět let? Chci hrát deset."

bohužel - podle mě . je to blbost :cry:

Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:
expreska z EF:

bohužel - podle mě . je to blbost :cry:
:cry: kéž by jsi neměl pravdu :cry: