Francesco Totti

Jsem zvědavej jestli tak nastoupí teď... :lol:

:mrgreen: jestli dobře čtu, na jazykách má jména dětí...

Franče by měl nastupovat pořád jen v celejch černejch kopačkách (má nějhezčí kopny v oběhu.. ne ty najky a podobný buznoviny stylu cristiana ronalda, meneze a spol.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uwwiLEkTzdg&feature=player_embedded[/youtube]

I'm officially GAY

:pipp: :oops: :pipp: :oops: :pipp:

že by neměl bejt línej a soustředit se na fotbal a zbavit se lidí, který používaj jeho jména, a tak

Carlo napsal:
sushi , co povedal Baldini o Tottim ? Teraz niečo aktualne to je ...

nepamatuu si to, ale co si pamatuju, tak to bylo, že pokud franče překoná lenost (?), vliv spozorů a jinejch lidí jemu blízkejch ("útok" na vita scalu?), tak může hrát ještě 4-5 let

teď se z toho dělá skandál, ale podle mě baldini neřekl nic špatnýho a má pravdu

a podle mě si to vyjasnili už i spolu... ale každopádně to plní noviny

Ranieri: Totti netrénoval naplno
Bývalý trenér AS Řím Claudio Ranieri prohlásil, že kapitán Francesco Totti nepatřil k nejsnaživějším hráčům. "Stávalo se, že netrénoval každý den. A když na tréninku byl, občas ho zajímalo pouze to, jak být co nejrychleji doma. Přesto trvám na tom, že to je nejlepší hráč, kterého jsem kdy trénoval. Kdyby hrál za Barcelonu nebo Manchester United, měl by několik Zlatých míčů," uvedl Ranieri, který byl od kormidla AS odvolán v průběhu minulé sezony.

klida napsal:
Ranieri: Totti netrénoval naplno
Bývalý trenér AS Řím Claudio Ranieri prohlásil, že kapitán Francesco Totti nepatřil k nejsnaživějším hráčům. "Stávalo se, že netrénoval každý den. A když na tréninku byl, občas ho zajímalo pouze to, jak být co nejrychleji doma. Přesto trvám na tom, že to je nejlepší hráč, kterého jsem kdy trénoval. Kdyby hrál za Barcelonu nebo Manchester United, měl by několik Zlatých míčů," uvedl Ranieri, který byl od kormidla AS odvolán v průběhu minulé sezony.
hroznej homouš ten ranieri. konkrétně měl říct tohle, a že Totti je línej. pak to "línej" popřel. ale že je homouš nepopře.

Code:
http://www.football-italia.net/sep3h.html

Tohle je velkej problem, bohuzel uz delsi dobu a pro skodu Rima se o tom otevrene mluvi az ted. Totti se musi co nejrychleji srovnat po vzoru Del Piera, protoze RIm timhle potapi a to nejen ted, ale i v minulosti.

nechce se mi to číst, ale Totti jediný co udělal je že odešel do kabiny, což byla blbost, jinak nic, drží hubu a trénuje

celej tenhle cirkus dělaj noviny

až se začne hrát tak se to snad zapomene.

Sushi napsal:
nechce se mi to číst, ale Totti jediný co udělal je že odešel do kabiny, což byla blbost, jinak nic, drží hubu a trénuje

celej tenhle cirkus dělaj noviny

až se začne hrát tak se to snad zapomene.

posledny cas uz puta pozornost skor blbostami nez futbalom :? :? posledne futbalove orgazmy s tottim si pamatam este z ligy majstrov, ked nahraval mancinimu za obranu (a to je zle). najvyssi cas prestat sa spravat ako male decko a zacat hrat :sala:

Momentálne musím súhlasiť so Sushim. Totti od toho "incidentu" nič nerozprával médiam, ani nijako inak nedal najavo nejakú nevôľu. Novinári melú sračky, lebo nezačala liga a tak nemajú o čom.

danko10 napsal:
Momentálne musím súhlasiť so Sushim. Totti od toho "incidentu" nič nerozprával médiam, ani nijako inak nedal najavo nejakú nevôľu. Novinári melú sračky, lebo nezačala liga a tak nemajú o čom.

nejde o jeho nereagovanie, ale o samotny incident. toto je detinske a akokolvek mam tottiho rad (rozumej najradsej), toto sa jednoducho nerobi. zbytocne nahrava kritikom :?

Tady absolutně nikdo nevíme komu a čemu věřit. V Cagliari vyběhne Totti na plac mezi Osvaldem a Bojanem či Lamelou, za sebou bude mít toho talenta ...iće z Lyonu, co si furt nepamatuju jeho jméno, vyhrajem 2:0, on si s Enriquem plácne a bude klid. Jestli to bude jinak, budu pěkně nasranej. Hlavně ať šlape kabina.