Francesco Totti

Sushi napsal:
Carlo napsal:
niaka Tottiho futbalová akadémia ? ako sa tam dá zapojiť ? 8)

předělej si rodnej list a přestěhuj se do ameriky

tak ja som tam tuším našiel slovíčko all the world !!! Prečo do Ameriky , btw ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Fbfo3zjTW0[/youtube]

popravdě jsem předtím někde četl něco o americe, ale už to nevidim... vidíš líp než já, tak hledej...

4Carlo - Prihlas se, pisou tam ze pocet prijatych je omezenej a kdo driv prijde, ten driv mele. Byl bys celej skolni rok (zari - cerven) v Rime, chodil bys tam na stredni, ucil se italsky a fotbal.

jediná potíž je, že v tvým věku už kluci hrát fotbal uměj :mrgreen:

na profi úrovni dokonce...

To by sa mi nechcelo kazdy den hrat fotbal , jo sushi , dáme niekedy fotbálek , či už viem hrať fotbal ? :lol:

ahahahah :lol:

“If I were the player left at home because of Totti, I would go to Lippi's house in Viareggio and ask for an explanation.”
Christian Panucci would also like to know why Lippi is taking out a restraining order

Že by byla zdravotní patálie Francesca Tottiho u konce? Ani náhodou. Podle serveru forzaroma.info totiž lékaři objevili v koleni 33letého veterána problém s chrupavkou a je možné, že se Totti nevyhne operaci, už několikáté. Prozatím se lékaři snaží vše řešit přes protizánětlivou léčbu, ale pokud to nevyjde a Totti půjde pod nůž, bez fotbalu bude opět hodně dlouho.

Na mieste Tottiho by som uvažoval o konci kariéry . Vek na to má , v Ríme je boh , jediné ču mu chýba je niaky európsky titul s klubom , tento rok snad .

už jsem to měl zkopírované že to sem hodím, abych byl aspon jednou rychlejší jak Klída, a zase mě někdo přeskočil....

Carlo napsal:
Na mieste Tottiho by som uvažoval o konci kariéry . Vek na to má , v Ríme je boh , jediné ču mu chýba je niaky európsky titul s klubom , tento rok snad .
ses posral ne ??? NE ! NE ! a jeste jednou NE! Franta to musi prekonat, ma na to hrat jeste aspon 2 roky !!
Prostě musí, zatím si to bez něj nedovedu představit, letos bych mu pral Evropskou ligu, musí být fit i kvuli moznemu MS, kurva moc mu preju aby se dal dokupy, prosííím............... :zed:

Carlo napsal:
Že by byla zdravotní patálie Francesca Tottiho u konce? Ani náhodou. Podle serveru forzaroma.info totiž lékaři objevili v koleni 33letého veterána problém s chrupavkou a je možné, že se Totti nevyhne operaci, už několikáté. Prozatím se lékaři snaží vše řešit přes protizánětlivou léčbu, ale pokud to nevyjde a Totti půjde pod nůž, bez fotbalu bude opět hodně dlouho.

laziale MERDAAAA!!!!!!! :lazi: :Fuck: :mag: !

Boze ludia , si Vas nechcem predstavit , ked raz Totti naozaj skonci :lol: :lol: :lol: . Potom za ujom Tibim nechodte vyplakavat :lol: .

psát o Tottiho konci a smát se v jedný větě je chování laziála, nic víc, nic míň.

dělej jak myslíš..