Formazione online

Ok, Sushi

Ja len tolko, viac tu nebudem otravovať, lebo provokovať som sem určite nepri?iel aj ked ma nazýva? hanbou talianskeho futbalu :lol: :lol:
Inak v nicku mám za svojím menom príponu as, tak sa zamysli prečo asi :wink: Ale to je jedno, čau.... :cry:

Přemý?lel jsem o tom kdysi, kdy? jsem tě viděl na FP...

Ale fandí? Juve, to se nedá nic dělat :) Juve a AS se sloučit nedá. To je to samý jako AS-lanzie nebo AC-Inter.

a JUVE je ostuda, bohu?el...

Jinak psát tady mů?e?, nikde není psáno, ?e sem mají přespolní zákaz.

No co to nevidím, moja IP atd., ty ma musí? mať fakt rád..... :x
A fandiť Juventusu a AS? ?iadny problém, Juventusu a AS Trenčín u? fandím dlhé roky..... :wink:

Janoas napsal:
No co to nevidím, moja IP atd., ty ma musí? mať fakt rád..... :x
A fandiť Juventusu a AS? ?iadny problém, Juventusu a AS Trenčín u? fandím dlhé roky..... :wink:

1) to o IP se zobrazuje v?em (v?em ta JEJICH ip adresa, nikdo jiný nevidí jinou, ne? tu svou).

2) pokud jsi myslel AS Trenčín, jsi fakt vtipálek...

Pokud ne, nelze souhlasit s větou, ?e Juve + AS = ?ádný problém.

Registered Users: adi333, danko10, klida, Pigi10, Sushi, TottiAS22

rekord vyrovnán

Pigi10 napsal:
Na spaní prdim na FP a ICQ je dneska sranda :lol: :lol: a tady také :wink: :wink: :!:

OT

Taky jsi mě pobavil reakcí na nějakou slečnu, co psala ?e má? v?echno mokrý, kdy? kouká? na její fotku...:

Farter - Včera 23:52 Smazat | Odpovědět

Ja nemam vsechno mokre jen spodky,klavesnici,brindak,stul,podlahu,ponozky, a bradu
Farter

Pique: Taky tak :)

Pigi: A myslí?, ?e je to ona?... Podobnou fotku bych si mohl nastavit i já... :)

Neni,ale ten avatar jo a te pani se ta pani asi libi a to je perverzne dobre znameni :lol: :lol: ?e mů?u slintat dál :) ale ty si riman a prot by sis tam dal Franceho hlavu v ruzovem svetru :D :D

Zavitej do brány fotbaloveho portalu jehoz nazev je Fotbal Portal a zajdi do temne sekce Anglie kde Mourinho vydava pravdive informace o Arsenalu a osali te krasa jedne damy BOHYNE :lol: :lol:

Pigi10 napsal:
ale ty si riman a prot by sis tam dal Franceho hlavu v ruzovem svetru :D :D

8)

I KaPi jí tam napsal. :lol: