Formazione online

To jsou podle mě spamy co sem lezly dřív, nebo sem lezou pořád jako guesti, nevěřím ?e tady bylo 9 lidí najednou :)

:D

jsem to jsem taky chtěl dát, no neva, jsem bohu?el rychlej jako Mancini při bránění

Registered Users: Kanonek, klida, Maty, Sushi, TottiAS22

a Maty je zase rychlej?í...

Maty je jak blesk. Nicméně ten Kanónek je můj kamarád. Sice říká, ?e v Itálii nelze nikomu jinýmu ne? Římu fandit (tak?e by asi fandil teoreticky Římu), ale jinak fandí kanónkům z Londýna, Arsenalu. Hádám, ?e chvíli bude prudit a pak mo?ná začne psát normálně (a pak si koupí ná? dres a bude z něj Říman :wink: ) ...

Sushi napsal:
Nicméně ten Kanónek je můj kamarád. Sice říká, ?e v Itálii nelze nikomu jinýmu ne? Římu fandit (tak?e by asi fandil teoreticky Římu), ale jinak fandí kanónkům z Londýna, Arsenalu. Hádám, ?e chvíli bude prudit a pak mo?ná začne psát normálně (a pak si koupí ná? dres a bude z něj Říman :wink: ) ...
řikal, ?e koupěj Mexese, viď 8)

klida napsal:
řikal, ?e koupěj Mexese, viď 8)

No, má takový trochu del?í blond vlasy, kdy? hrával fotbal, tak beka/stopera a měl na dresu pětku .. 8) - posledně mi psal, ?e kdy? koupěj Mexése, oholí si radostí hlavu :twisted:

A ?e vyměněj Aquilaniho za .. teď nevím u? za koho z těch "sympaťáků" :lol:

Sushi napsal:
A ?e vyměněj Aquilaniho za .. teď nevím u? za koho z těch "sympaťáků" :lol:
jsem čet' o Gilbertovi před nějakou dobou... to je přesně taková vysněná posila

To je neuveritelný rekord, z toho je tam jeden fanda Juventusu a jeden exfanda Interu... :lol:
Inak vidieť, ?e ma tu Sushi prijal s otvorenou náručou, ten nápis pod mojím avatarom to dokazuje.... :x :lol:

Mů?e? tu být, mů?e? číst, mů?e? psát, jen prostě má? cejch :)

jinak tyhle rekordy jsou spí? sranda, i kdy? jsem si taky říkal, ?e jsi v něm ty, tak?e je takovej divnej .. :twisted:

A s tím exfandou Interu si asi dej pohov... :wink:

Jinak welcome.

Taky přeju Cagliari.

Ka?dý správný romanista přeje týmu, kde hraje Danielek Conti :wink: