Fiorentina vs Roma

Sorac že zakládám až teď víkend se zvrtl 😁 po 7 měsících jsem se mohl rozjet a dát si pořádně 😁😎😁

Jestkli chcem ukopat EL z ligy, musíme vyhrát. Lazio tři body před náma, Atalanta se na nás dotahuje. Jestli nasadit béčko, tak až příští kolo s Benátkama.

Daje!

Prej budou aspoň 4 změny oproti Leicesteru. Jako béčko ne, ale změny budou významný, s naší lavicí

Odesláno z mého SM-A325F pomocí Tapatalk

Mou je holt přesvědčenej, že to urve tou ECL. Pokud jo, pámbu mu žehnej a pochybuju, že někomu bude vadit, že skončíme sedmí, osmí. Pokud ne, je to průser jak vrata. Za sebe nedokážu říct ani to, jestli mu věřim nebo nevěřim. Podle posledních týdnů spíš jo. Ten mančaft, tifosi, město zblbnul neuvěřitelně. Ale furt jsme to my, že jo.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Mou je holt přesvědčenej, že to urve tou ECL. Pokud jo, pámbu mu žehnej a pochybuju, že někomu bude vadit, že skončíme sedmí, osmí. Pokud ne, je to průser jak vrata. Za sebe nedokážu říct ani to, jestli mu věřim nebo nevěřim. Podle posledních týdnů spíš jo. Ten mančaft, tifosi, město zblbnul neuvěřitelně. Ale furt jsme to my, že jo.

Přesně

Nejsem příznivcem tý "sázky na jednu kartu" - vyhrát Konferenční a tím pádem se kvalifikovat do EL. Feyenoord hodně kouše, je nebezpečnej a hraje dost agresivně, navíc má kostru týmu sehranou a opory, který mají momentálně skvělou formu (Senesi, Kokcu, Til, Sinisterra a Dessers, vepředu mají ohromnou kvalitu). Takže se toho finále docela obávám. Pravdou je, že takovej Tammy si nutně potřebuje oddechnout, Smalling s Larsdorpem taky. No, jsem na to zvědavej. Fiorentina teď nemá moc dobrou formu, ale umí se parádně vyhecovat.

Pokud teď vyhrajeme, tak si troufám říct, že tu EL urvem u ligy, protože v příštím kole hrajem s Benátkama, zatímco soupeře čeká Juve a AC.

Dneska je mi jedno, jakej to bude výkon, ale musíme urvat tři body.

Daje!!!

Daje!!!

Doufam, ze dostane v prubehu utkani sanci El Shaarawy, Bove, Vina a Somurodov.

Chceme takové penalty ve fotbale? On na ten dajv čumí a stejně to foukne. Je mi zle. A druhej.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

scr

Zase mě bolí oci z toho co vidimA to se celej den těším na fotbal a ono zase toto

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jde o přístup hráčů k zápasu,za mě nemám problém že to piskl jdou tam jak chuji, druhý gól ani nemá cenu řešit, branime fantastický 😁 další věc je ta naše záloha ta je naprosto bez pohybu no musíme vyhrát pohár z ligy to půjde těžko, Mancini to je dobrý pacient 🤣Budu se opakovat ale Cristante, Pele a Oliveira nemůžou hrát spolu tam vidím kámen úrazu ve všem 😉

Jen nakopávají naslepo...oni nemůžou ani kombinovat, protože prostě jsou pomalí, kdo se dodívá do konce tak má můj obdiv

Jak jsem psal. Mou je přesvědčen, že to urve skrz tu ECL a podle toho to taky vypadá. Jsou tam jak na výletě.

Proč Kurva nestřídá může být ještě horší výkon ikdyby tam šel kdokoliv???Chce hrát jen Abraham zbytek tristní bez snahy

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Tak snad bude platit možnost A).