Finále, Roma-lazio

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
Francesco Totti AS napsal:
a k čemu nám to je?

že by si teraz hral v strede pola Perrotta s Brighim, na bekovi 72 ročný Cassetti, v bráne by došiel po srdcovom kolapse Doni, Lemala by bol niekde v Barce a pod. síce by sa nevyhralo aj tak nič ako teraz, ale bojoval by si o záchranu no ....

Jebat Pallottu, kterej dává najevo zájem, sype peníze do černý díry, je podle mě mimo mísu. Díky němu věřím alespoň v nějakou budoucnost. Ale ať prosím kopne do prdele co nejdřív Baldiniho. Ten člověk mě sere každym dnem, každou větou víc a víc.

Nebyt Pallottu, tak sme daaavno v pici, chlapci. To ze sportovy usek je totalne mimo je sice pruser, ale tomuto panovi vdacime mimo ine za to, ze tu neriesime, ci dostaneme ligovu licenciu na dalsiu sezonu.

tak šéfuje tomu, něco dělat musí

Preboha, kašli už nato radšej, Pallotta to robí super, dal do toho prachy jak Rosella za 10 rokov, snaží sa presadiť Rím vo svete a tak, je tam Baldini ktorého každý pred tým chcel, uznávaný Sabatini, Baldini je ten kto tomu šefuje, Pallotta dáva peniaze, reprezentuje klub ..... koho by si chcel, Rosellu ?

Baldini byl můj oblíbenec. Byl jsem nadšený, že má přijít. Ale teď chci ať skončí. Za tohle je zodpovědný on. A ještě setře Zemana že to byl omyl? Co to jako je?

Carlo: Stačily by zas záběry na kouřící Rosselu na tribuně :mrgreen: Baldini by mohl jíd dělat bordel k těm Spurs ne?

pochop že jsme fotbalový klub a reprezentovat se máme hlavně výsledkama.

kvůli penězům jsem Římu fandit nezačal.
James za nic nemůže. Baldini to posral, ať skončí on.

Pigi10 napsal:
pochop že jsme fotbalový klub a reprezentovat se máme hlavně výsledkama.

kvůli penězům jsem Římu fandit nezačal.
James za nic nemůže. Baldini to posral, ať skončí on.
já proti jemu osobně nic nemám. Mě sere to vedení komplet

Prvy super v novom ročniku bude Sampdoria

AC Milan - Spezia
Udinese - Inter
Fiorentina - Chievo
Catania - Siena
Roma - Sampdoria
Juventus - Avellino
Lazio - Parma
Napoli - Atalanta

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.