Finále, Roma-lazio

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
Hral som a vobec nesuhlasim. Len sa pozri napr na ten vcerajsi zapas. Alebo na zapas ked hrali spolu pohar Mandzukic niekolko akcii tam ma dokonca aj s kraja, Benzema pred golom s Bayernom nahraval Ronaldovi na sancu a to pred nim boli este dvaja cize si vipital nizsie prihravku ( to su veci co si tak z rychlosti pamatam ) proste v terajšiom futbale musi už aj hrotak sa pohybovat a hrat aktivne nabehovat si a ked sa da aj zapojit sa aspon na tukes pri zaciatku akcie. Kedysi sa tak hravalo hrači ako Inzaghi, Vieri že proste si ich ani nevidel a potom šup gol gol, ale teraz už to je ine. Jasne stale je hlavna napln bit na hrote a striehnut na šance to nehovorim že 90 minut ma lietat po ihrisku celom. Ale ani sa prechadzat. Ano nastupil 75 ked presedel na lavicke a dajme tomu tich 5 minut sa mohol zahrievat ale potom mal dat zo seba všetko kedže tam bol len na 10 minut. Preto sa hovori že posiela ako žolika že od neho očakava že bude aktivny a niečo spravy

Mick napsal:
Hral som a vobec nesuhlasim. Len sa pozri napr na ten vcerajsi zapas. Alebo na zapas ked hrali spolu pohar Mandzukic niekolko akcii tam ma dokonca aj s kraja, Benzema pred golom s Bayernom nahraval Ronaldovi na sancu a to pred nim boli este dvaja cize si vipital nizsie prihravku ( to su veci co si tak z rychlosti pamatam ) proste v terajšiom futbale musi už aj hrotak sa pohybovat a hrat aktivne nabehovat si a ked sa da aj zapojit sa aspon na tukes pri zaciatku akcie. Kedysi sa tak hravalo hrači ako Inzaghi, Vieri že proste si ich ani nevidel a potom šup gol gol, ale teraz už to je ine. Jasne stale je hlavna napln bit na hrote a striehnut na šance to nehovorim že 90 minut ma lietat po ihrisku celom. Ale ani sa prechadzat. Ano nastupil 75 ked presedel na lavicke a dajme tomu tich 5 minut sa mohol zahrievat ale potom mal dat zo seba všetko kedže tam bol len na 10 minut. Preto sa hovori že posiela ako žolika že od neho očakava že bude aktivny a niečo spravy

Možno sa nechapeme alebo som sa nepresne vyjadril v pojme rozohravka samozrejme nemyslim tym ze do rozohravky na strede ihriska samozrejme ze az tak stahovat sa nema ale uz nieco pred pokutovym uzemim ma bit aktivny a kludne sa aj zapojit do hry do tej rozohravky tej akcie. Ale on sa tam proste len prechadzal a nemal zaujem sa aktivne zapojit do hry

,,Fanoušci" čekali v Trigorii na autobus a házeli vajíčka a kameny. Rozbili skla autobusu.

Opravdu si někdo myslí, že ti lepší hráči zůstanou i po tomhle? Tohle se mi moc nelíbí

Pique napsal:
,,Fanoušci" čekali v Trigorii na autobus a házeli vajíčka a kameny. Rozbili skla autobusu.

Opravdu si někdo myslí, že ti lepší hráči zůstanou i po tomhle? Tohle se mi moc nelíbí
rasisti a este aj dementi :tlesk: uz pri pomysleni ze budeme 7 dni cakat len na pojebanu ligu ma sere :zed: to co sa deje a akych sme srackach mi je luto kvoli tottimu ,by ma neprekvapilo keby vyhlasi ze konci karieru ...ten toho musi mat tiez plne zuby :aaaa: vedenie,trener atd ....kazdy uz hlada trenera a kupuje hracov len my kokoti si to nechame na posledny tyzden :zed: sme v srackach len vedenie si to neprizna

Pique napsal:

rasisti a este aj dementi :tlesk: uz pri pomysleni ze budeme 7 dni cakat len na pojebanu ligu ma sere :zed: to co sa deje a akych sme srackach mi je luto kvoli tottimu ,by ma neprekvapilo keby vyhlasi ze konci karieru ...ten toho musi mat tiez plne zuby :aaaa: vedenie,trener atd ....kazdy uz hlada trenera a kupuje hracov len my kokoti si to nechame na posledny tyzden :zed: sme v srackach len vedenie si to neprizna

Nejhorsi sezona za poslednich 10 let, pulka tymu konci a me je to jedno, Lazio ma za polovicni prachy za poslednich 10 let vic trofeji, nez my. Rim je proste vecne druhej (prinejlepsim) loserskej tym, vedeni si to musi priznat a prestavba muze zacit znovu....

Andreazzoli je vylizana pyca, s Brunem Contim si muzou podat ruce a spolecne s Baldinim odkracet do prdele.

Po Tottiho brevnu, ktery nasledovalo po golu Lazia bylo na 99% jasny, ze je po zapase, ze tohle byla ta nase jedina sance na gol, ktera ale nevysla, protoze schopnost udelat zaverecnej tlak je ze strany Rima neskutecne uboha a k smichu. V tomhle jsou to fakt totalni sraci.

Od ted jsem AWOL do doby, nez Rim udela neco pozitivniho, mam vseho dost, dost neustalych porazek, prohranych finale, druhych mist a blamazi. Tohle byla rana na solar, zitra sice zase vyjde slunce, ale fandit Rimu je strasna rehole, horsi nez fandit treba Cagliari, protoze ti nemaji zadny ambice. Jak malo jsem si vazil toho tymu za Spallettiho, kterej v Italii vsechny krome Interu valcoval, byt tam bylo dohromady 12 fotbalistu. Ted jsme uplne v prdeli...

K zapasu > Lazio vyhralo zaslouzene, Rim nic nepredvedl. Tecka.

Gol som videl len raz,ale mam pocit, ze keby to Lobont netecoval Marcos mal Lulica a j loptu pod kontrolou.Tym nechcem povedat, ze zapas a tym padom aj celu sezonu skurvil on, aj ked podla mojho nazoru niektore uplne lahke lopty zbytocne vyraza pred seba.Potom vytiahne bravuru ako krizenec Cecha s Buffonom, ale aj tak som spokojnejsi, ked tam vidim Steka.Tak ako to tu uz niekto pisal, neostava nam nic ine len cakat ako to dopadne s Lamelom,Marcosom,Stekom resp. ci pride nejaky Cosmi pripadne Ballardini a zacnu budovat NEW PROJECT :zed:

90210 napsal:
Nejhorsi sezona za poslednich 10 let, pulka tymu konci a me je to jedno, Lazio ma za polovicni prachy za poslednich 10 let vic trofeji, nez my. Rim je proste vecne druhej (prinejlepsim) loserskej tym, vedeni si to musi priznat a prestavba muze zacit znovu....

Andreazzoli je vylizana pyca, s Brunem Contim si muzou podat ruce a spolecne s Baldinim odkracet do prdele.

Po Tottiho brevnu, ktery nasledovalo po golu Lazia bylo na 99% jasny, ze je po zapase, ze tohle byla ta nase jedina sance na gol, ktera ale nevysla, protoze schopnost udelat zaverecnej tlak je ze strany Rima neskutecne uboha a k smichu. V tomhle jsou to fakt totalni sraci.

Od ted jsem AWOL do doby, nez Rim udela neco pozitivniho, mam vseho dost, dost neustalych porazek, prohranych finale, druhych mist a blamazi. Tohle byla rana na solar, zitra sice zase vyjde slunce, ale fandit Rimu je strasna rehole, horsi nez fandit treba Cagliari, protoze ti nemaji zadny ambice. Jak malo jsem si vazil toho tymu za Spallettiho, kterej v Italii vsechny krome Interu valcoval, byt tam bylo dohromady 12 fotbalistu. Ted jsme uplne v prdeli...

K zapasu > Lazio vyhralo zaslouzene, Rim nic nepredvedl. Tecka.

Ked si porovnamsituaciu za Spallettiho ery a teraz tak dnešne vysledky su až zahanbujuce. Ešte teraz si pamatam ako v Pohary UEFA proti Middlesbroughu museli ist hrat za nepriazniveho stavu 16.17 ročny Okaka a Alvarez lebo nebolo koho ineho tam dať. A teraz take podmienky že hračov je tolko že taky talent ako Nico, Romagnoli ani poriadne šancu nemali, a to ešte tolko hračov porozhadzovanych po hostovaniach co by vtedy dali za taky kader.

Osvaldo si nešel ani pro medaili. Po konci odešel ze hřiště a Pjanic sundal rozlišovák 5 minut před koncem a asi nepodepíše návrh nové smlouvy.

hahaha, Pallotta ráno odletěl. :zed:

Carlo napsal:
No Alvarez zas taký mladoch jak Okaka nebol
Hej vlastne mal asi 24,25. A Aquilani vtedy striedal mal 21. Kazdopadne mat k dispozici dopredu nic ine ako takeho mladika ako bol Okaka, Alvareza či Aquilaniho ( čo už je samozrejme ina liga ako Alvarez) určite neni porovnatelne z dneškom.

Byť fanúšikom AS je strašne frustrujúce, vôbec by ma neprekvapilo, keby sa zrazu začali ludia v Ríme kvôli tomu obesovať. Lázio sa k tým výsledkom čo malo AS posledných dajme tomu 10 rokov ani len nepriblížilo, ale predsa majú viac trofejí, lebo AS je fakt tím looserov a večne druhých, len tak čo si spomínam 3 prehraté superpoháre, 3 prehraté finále Coppy , samozrejme milion druhých miest v lige, hlavne 2009/2010 5 kol dokonca sme ešte viedli

Policajny ulovok od fans pred zapasom.

seems legal.

tak a nejinak

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
typickej andreazzoliho hnus. a tohle napíšu, i když Franče ten pohár nakonec zvedne. hnus fialovej. fuj. znovu podepisuju, co už jsem tu jednou napsal. pokud toten defenzivní destruktor, mr. catenaccio neodejde, je to poslední zápas, na kterej koukám. radši budu prohrávat než vyhrávat totím. fuj, aj v tom studiu se nám diví. takový hráče máme a takovou bolest hrajem. grr.

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.