Mick napsal:
Ale zase Lamela mal aspon snahu niekolko sprintov spravil aj smerom dozadu. Taki Osvaldo mal vobec loptu ? ani jedna snaha ist si pre loptu ani hovno. Zolik z lavičky ktori by tam mal lietat oproti ostatnym mal hadam raz loptu. Jasne jeho uloha je utočiť ale ked vidi že to nejde treba si aj zbehnut nižšie nie prechadzat sa hore a čakat ved to bolo finale čo chce sa kedy snažit ?
[/quote]
ak si hral futbal, tak toto nenapises. ak nie, tak nevies ake je to nastupit v 80 minute do zufaleho zapasu, ktory je naplno rozbehnuty, vyhecovany. Ak odsedis 80minut na lavicke s tym, ze odrazu tam mas ist rozhodnut, tak proste nic ine sa cakat nedalo. Plne ho chapem, a nedavam mu za vinu nic, hrotovy utocnik je preto hrotovy, lebo ma byt na hrote. na zbehavanie po loptu tam su ini hraci, hroťak je na hrote, pri odkopoch nakopoch a podobnych "akciach" sa ujima akcie, ale nie zbehat za polku, to hrotak nema robit.
edit: a hlavne je tam na goly. destro ho nedal, mal ist dole po 50 minutach.
edit2: ale nechcem sa bavit o jednotlivcoch, cele zle.
Skoda toho, ja som osvalda chcel od zaciatku, spolu s pjanicom, ale skoda toho no, budiz, AA si to postavil podla seba, nevyslo to, budiz.