Finále, Roma-lazio

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
ROMA (4-2-3-1): Lobont; Marquinhos, Burdisso, Castan, Balzaretti; Bradley, De Rossi; Lamela, Totti, Marquinho; Destro.
Jdeme na ně!

Lamela, Balzaretti, Destro - nula bodov.
Bradley DDr super.
Pjanic, osva hore podla mna.

Ale ak mam pravdu povedat, som normalne zhnuseny z toho futbalu, dobre beriem ze sa hra o vela, ze sa bojuje a ze to boli, ale po kazdom, po kazdom jednom suboji lezat na zemi s roztiahnutymi rukami a pytat si faul? Stale nadavat a nariekat? Vsak hram futbal, ten niekedy boli a po suboji ak sa nezapiska hram dalej...

alebo asi som inak nauceny

Slabeee je to ako keby nehrali ani finale. Staticke. Dal by som tam Florenziho takeho bojovnika čo to može strhnut lebo toto je vlažne tempo. Lazio dostalo loptu a presne ako my teraz nakonci ta šanca hned aspon 5 v šprinte smerom hore. Ale inak vačšinou ked sme dostali loptu tak to všetko stalo ani pohyb navyse. Dufam že ten posledny utok bol pozitivne znamenie :daje:

Tony napsal:
Lamela, Balzaretti, Destro - nula bodov.
Bradley DDr super.
Pjanic, osva hore podla mna.

Ale ak mam pravdu povedat, som normalne zhnuseny z toho futbalu, dobre beriem ze sa hra o vela, ze sa bojuje a ze to boli, ale po kazdom, po kazdom jednom suboji lezat na zemi s roztiahnutymi rukami a pytat si faul? Stale nadavat a nariekat? Vsak hram futbal, ten niekedy boli a po suboji ak sa nezapiska hram dalej...

alebo asi som inak nauceny

:Ok: od vrchu až dolů

ještě přidám že nás řeže sudí :grr:

Bez pohybu, každej balon do vzduchu, prohranej souboj, vybojujem a repete.....Chválim DeDeRona, snad jako jedinýho

Hráme to čo som čakal, destrukčný futbal, bude to OK dokým nedostaneme gol, treba tam buchnuť niečo so štandartky a modliť sa .....

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.