Finále, Roma-lazio

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
Taky to neuvidim, dostal jsem včera solidní hrdinskou vypínačku ze strany, takže nemám oko a dva zuby. :mrgreen:

Před hospodou, klasicky se ňákejm vidlim nepovedl oplodňovací záměr, tak se rozhodli využít přesilu. Jako záminku si vybrali, že jsme je parodovali a když sem se s jednim bavil, tak mě druhej vypl. :mrgreen: Ráno mě fotil kámoš, tak uvidim, co z toho bude. Ale jako barví se mi to hezky dál. :Ok:

Já sem se pro změnu včera zlil jak dělo a dneska ráno sem solidně uplivnul pár litrů :gall:

Stekelenburg na finále připraven není
Maarten Stekelenburg nebude k dispozici AS Řím na zítřejší pohárové finále proti Laziu. Nizozemský brankář se nestačil zotavit ze zranění stehenního svalu.

klida napsal:
Maarten Stekelenburg nebude k dispozici AS Řím na zítřejší pohárové finále proti Laziu. Nizozemský brankář se nestačil zotavit ze zranění stehenního svalu.

Do bude chytat? Do? Do bude? Lobby? dufam ze lobby.

Tony napsal:
klida napsal:

Do bude chytat? Do? Do bude? Lobby? dufam ze lobby.

Baldini

pallotta

:lol: :lol: :lol: Ten AA je taky zevlíř...ponožky ke kolenům, kšiltovku na hlavě a čumí s píšťalkou v držce, jak to šéfové kopou. Jestli zůstane, tak se asi fakt poseru :gall: :gall: :gall:

Pigi10 napsal:
:lol: :lol: :lol: Ten AA je taky zevlíř...ponožky ke kolenům, kšiltovku na hlavě a čumí s píšťalkou v držce, jak to šéfové kopou. Jestli zůstane, tak se asi fakt poseru :gall: :gall: :gall:

Myslíš štulpny, že? :lol: :lol:

Pique napsal:
Pigi10 napsal:

Myslíš štulpny, že? :lol: :lol:
My tomu u nás říkáme ponožky, ale štulpna je správně no :lol: Každopádně je to vocas

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.