Finále, Roma-Inter

WOW Inter hra s Matrixom a v tejto sezone nie az tak preverenim Cordobom , a navyse Chivuovi to po zraneni tak nejde , toto treba vyuzit . Toni je dobry tah . S Tottim hrame krajsie , ale neefektivne .

Já CHCI TOTTIHO !!!! snad se na plac dostane co nejdřív, jinak pojdme všici fandit at tem milánským mrdkám nakopem prdel.......... :sala: :sala: :sala: :sala:

Pique napsal:
Jak můžem dostat gol z kontru 1 proti 3?
Mirko dolů
Nesmysl, dolů musí jít TONI tohle není match pro něj, na hřiště musí jít Totti i Menez jinak dneska nic nevymyslime, Burdisso se musi trochu uklidnit jinak vyleti a musí se víc běhat a napadat..... ono to půjde ale musí se chtít KURVA !!!

Toni hra dobre , nema mu kto nahrat , to iste Vucinic , ja by som dal Meneza namiesto Taddeia a zmenil na 4-3-1-2 , Tottiho dal neskor a unahlene by som vystriedal jedneho z Burdisso/Mexes a dal tam Mottu .

FORZA ROMA !

Nebo Pizarro dolů. Jde vidět že není fit, nekope ani standartky a není moc ve hře

Pique napsal:
Nebo Pizarro dolů. Jde vidět že není fit, nekope ani standartky a není moc ve hře

Pizarro už proti Samp hral zle , ale jeho by som nechal , ked tam je vždy je niaka nadej , že sa to otočí .

Tak a je to tu , dúfam že Vám to všetkým otvorí oči , alebo nie ?

Jasné , podpisuj me si Taddeiov , Perrottov a spol. dajme im nie 4 ale rovno 6 ročné zmluvy , nech aj na vozíku budú môcť hrať . To už sú len hráči , ktorý Rím vytiahnu . Ked sa niečo nezmení , AS buducu sezonu padne , možno túto vyhrá Scudetto , ale buducu sezonu sa udrie o hubu ak nenastane velka obmena kadra .

A najväčšie sklamanie kto iný ako - "2 najväčšie ikony Ríma , 2 hráči , ktorí dávajú na ihrisku všetko " . Ano DDR a Totti .

DDR za cely zaúpas nič , nespravi jedinu dobru vec , jedine co robi je , ze fauluje a primieša sa do bitky .

A absolutny aplaux zasluzi Nas skvely kapitan Totti , ktory sa zase vyfarbil .Co je dobre na tom, ze podpisal zmluvu na dalsich 5 rokov , ked teraz ledva chodi ?! .

Tato sezona sa haluzne ukopala , je naivne si mysliet, ze buduca bude rovnaka , ci este lepsia .

Tohle se už fakt nedá, údělem fanouška Říma je asi prostě trpět, sezona začne jako noční můra, že by člověk byl ve finále rád za EL, pak ovšem proběhne zmrtvýchvstání, kdy si člověk říká, že to nemůže vydržet věčně a pořád radši krotí euforii a když podlehne, tak vzápětí ho kluci/smůla/rozhodčí/zkrátka prostě cokoliv zase vrátí pěkně na zem... :zed:

Francesco dneska bez diskuzí palec dolů, myslel jsem, že tohle už má za sebou :think:

Totti už to prostě neunesl, nehral od zacatku a videl ze to byla chyba, pak nastoupil snazil se, nehral spatne, a kdyz videl tu debilitost hracu interu a nemohoucnost rozhodciho proste dostal zkrat, to se stava kazdymu, je fakt ze uz je dost zkusenej na to aby tohle delal, ale stava se......

Ale hlavne me sral Motta, co je platny ze beha dopredu a podporuje u tok kdyz vsechno skonci jeho spatnou prihravkou, za CELY!! zapas nedal centr na chlapa, Jinak DDR at se jde vysrat, absolutne mimo, libil se mi Menez kterej tam mel byt od zacatku... je to skoda, ale takhle se o pohar nebojuje, alespon z meho to bylo od nekterych laxní

sem nasranej chtěl sem pohár, letos to bude asi zase sezona bez trofeje.......... :zed: :zed:

cambi : sorry , to s tym , ze videl ze bola chyba , ze nehral je blbost . Neni decko aby kvoli tomu plakal .

Motta hral naposledy snad este za boľševikov, je absolutne nerozohrany . Totalne sa mi všetko okolo tej taktiky potvrdilo a písal som to aj pred zápasom .

Carlo napsal:
cambi : sorry , to s tym , ze videl ze bola chyba , ze nehral je blbost . Neni decko aby kvoli tomu plakal .

Motta hral naposledy snad este za boľševikov, je absolutne nerozohrany . Totalne sa mi všetko okolo tej taktiky potvrdilo a písal som to aj pred zápasom .

Me to tak prislo, prostě mu bouchli saze ;), ja kterej hraju taky fotbal a kdyz se nedari a protihraci delaj picoviny mam jen malo k tomu udelat to co totti, ale blbost to je !

Tak proc ho tam daval (Mottu), katastrofa, stejne jako Pizarro mito neho tam mel byt od zacatku Menez, Vucinic je zase strasne nevyrovnanej- jednou zahraje jako nikdy podruhy to odchodi, dneska mu to taky neslo, podle me to bylo dneska spatne poskladany....

Ale Teddeia bych pochvalil stejne jako Perottu dneska oba zastinili DDR s Pizarrem........

Carlo napsal:
ono je to ale prd platne , ked sa Perrotta a Taddei snažia ....
Ty dva se mi dneska líbili.Ač to říkám nerad tak byli lepší než Peq s DDR a mimojiné Menéz to tam dobře rozhýbal :).Škoda,že Mirko začal hrát víc sobecky,tedy alespoň mi to tak přijde :-/

scr

Totti me nasral..tohle sportovec nedela..pokud si potrebuje ulevit, tak at si ho trikrat dene vyhoni..takovejhlema vejstrelkama, skodi sobe,AS a celymu italskymu fotbalu...co se tyka celkovyho vykonu..dneska na to proste nemeli...spatne poskladana sestava od zacatku, spatny stridani, inerackej rozhodci..tonimu to mel odpiskat to byla jasna pencle...ale co no..zivot jde dal..tak snad pristi rok