Filmy, serialy, ...

Knight Rider

Code:
http://www.knightrider.cz/
teďka žeru Knight Ridera

:shock: :shock: :shock:

kde to sakra dávaj? jaký to je? ajn cvaj draj hazlhoff je ale nepřekonatelnej :lol:

Sushi napsal:
kde to sakra dávaj? jaký to je? ajn cvaj draj hazlhoff je ale nepřekonatelnej :lol:
ááá někdo viděl Vybíjenou(btw. úžasná záležitost)

klasika je ve všední dny ráno na Primě :(

to nový jde na NBC nebo CNBC nebo něčem takovym každou středu, má to rezervy, ale koukám na to rád, linky najdeš na tý stránce, zejtra bude čtvrtej díl

tak to ne, na to jsem moc línej to někde stahovat... ale je sranda, že ot oživili :)

sranda seriál ten starej

PS vybíjená ú?asná

Sushi napsal:
tak to ne, na to jsem moc línej to někde stahovat... ale je sranda, ?e ot o?ivili :)
jestli máš laptop, tak přivezu na tryznu externí disk

nebo jestli potom toužíš nějak víc, tak to za nějakou drobnou úplatu vypálim

noťas se mi tahat nechce... a tobě se určitě nechce tahat disk

ale kdybys mi na jedno cd plácnul jeden nebo dva díly, kolik se vejde, abych viděl jen jak to vypadá, koupil bych ti třeba tu citronádu :)

bych ho kvůli tobě přitáh...

tendle tejden bude čtvrtej díl... tak já to nacpu na nějaký placky a domluvíme se

ok

stačí jedna placka, jestli se tam aspoň díl vejde :) pokud mě to bude bavit, třeba si stáhnu další, na což jsem teď línej... chci vidět jak zkazili tuhle legendu mezi seriály :lol:

Posledný film čo ma zaujal bol - Texaský masaker motorovou pílou , ani nie tak ten film , ako jeho hlavná postava - Thomas Hevitt .

Hľadal som na internete o ňom všetko možné .

Kto to je ?

Thomas Hevitt narodený cca 1936 . Zabil 33 ľudí + 2policajtov ked prehladávali dom(ak bude záujem , pošlem video-vraj je skutočné) .

Mnohý ale tvrdia , že Thomas Hevitt je vymyslený , že to len je výplod režisérov , a že sa nechali inšpirovať vrahom s menom : ED Gein , ktorý sa narodil cca 1904 bol usvedčený "len" s 2vrážd , ale spáchal ich viac , načo nasvedčuje aj to , čo všetko našli v jeho dome .

TottiAS22 napsal:
Posledný film čo ma zaujal bol - Texaský masaker motorovou pílou , ani nie tak ten film , ako jeho hlavná postava - Thomas Hevitt .

Hľadal som na internete o ňom v?etko mo?né .

Kto to je ?

Thomas Hevitt narodený cca 1936 . Zabil 33 ľudí + 2policajtov ked prehladávali dom(ak bude záujem , po?lem video-vraj je skutočné) .

Mnohý ale tvrdia , ?e Thomas Hevitt je vymyslený , ?e to len je výplod re?isérov , a ?e sa nechali in?pirovať vrahom s menom : ED Gein , ktorý sa narodil cca 1904 bol usvedčený "len" s 2vrá?d , ale spáchal ich viac , načo nasvedčuje aj to , čo v?etko na?li v jeho dome .

pán je asi romantik... :)

danko10 napsal:
TottiAS22 napsal:

Kto to je ?

Thomas Hevitt narodený cca 1936 . Zabil 33 ľudí + 2policajtov ked prehladávali dom(ak bude záujem , po?lem video-vraj je skutočné) .

Mnohý ale tvrdia , ?e Thomas Hevitt je vymyslený , ?e to len je výplod re?isérov , a ?e sa nechali in?pirovať vrahom s menom : ED Gein , ktorý sa narodil cca 1904 bol usvedčený "len" s 2vrá?d , ale spáchal ich viac , načo nasvedčuje aj to , čo v?etko na?li v jeho dome .

Niečo na tej Mery je - krásny film :lol:

Scarface, Once Upon a Time in America, Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Smokin' Aces, The Godfather (1. a 2. - trojka bola už iba vykrádačka), Snatch (keď sa chcem smiať), Threads (keď sa chcem báť, ku*evsky báť. Vlastne som to videl jeden a pol krát a už sa radšej v živote báť nechcem - druhý krát som to zapol iba preto, aby som sa presvedčil, že to bolo FAKT tak hrozné)... Zbožňujem historické filmy z 2. svetovej, ale nie tie americké patosy. Sovietská klasická tvorba, dnes k dostaniu na novinových stánkoch za peniaz viac než ľudový, to je ten pravý zážitok.

Seriály. Na tie moc niesom, bo s mojím týždenným cyklom vždy v telke niečo vynechám a sťahovať to sa mi nechce. Ale samoška mám rád to, čo majú radi všetci: The Simpsons, South Park... Výnimkou sú Priatelia, ktorých asi ako jediný človek v tejto galaxii úprimne neznášam. Jediný seriál, ktorý som dokonca stiahol bola ruská Brigáda, kôli ktorej som vždy ráno v škole upadal do kómy. A nesmiem zabudnúť na najväčší epos, ktorý máme radi všetci: Séria A. :lol: :D

danko10 napsal:
Jediný seriál, ktorý som dokonca stiahol bola ruská Brigáda.
nemáš link ještě? jestli jo, tak radši v pm

danko10 napsal:
A nesmiem zabudnúť na najväč?í epos, ktorý máme radi v?etci: Séria A. :lol: :D
letos zatim taková tragikomedie

tottias22: link na video klidně pošli, jsem pro každou špatnost :wink:

zajímá tě nějak víc téma masovej vrahů?

danko10 napsal:
TottiAS22 napsal:

Kto to je ?

Thomas Brown Hewitt aka Leatherface je vymy?lená filmová postava inspirovaná skutečným masovým vrahem Edwardem Theodorem Gainem.

Základní info najdete tady
Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Gein

To video je Fake.

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=nfvG4DtsjUw&feature=related

Sushi napsal:
Ani nie , ale zaujalo ma to :wink:

Gon138 : No , hľadal som iac zdrojov , a aj názory ludí , jeden povie existuje , ?e prečítal o ňom 300 stranovú enyklopédiu , a sa o ten prípad zaujímal 2roky(Colombo?) . Druhý zas , ?e je to len in?pirácia od vraha Edward Gein . Ale skôr sa priklánam k tomu , ?e Thomas Hevitt neexistuje :wink:

TottiAS22 napsal:

Gon138 : No , hľadal som iac zdrojov , a aj názory ludí , jeden povie existuje , ?e prečítal o ňom 300 stranovú enyklopédiu , a sa o ten prípad zaujímal 2roky(Colombo?) . Druhý zas , ?e je to len in?pirácia od vraha Edward Gein . Ale skôr sa priklánam k tomu , ?e Thomas Hevitt neexistuje :wink:

Nevim kdo po jeho existenci patral 2 roky, ale byla to ZTRÁTA času, fakt neexistuje. Texaskej masakr motorovou pilou je mimo jiné kultovní právě proto, ?e se jim povedlo vytvořit tuhle fámu. Tak mě napadlo věří?, ?e existuje Blair Witch? Ten samej případ ;-)

Gon138 napsal:
TottiAS22 napsal:

Nevim kdo po jeho existenci patral 2 roky, ale byla to ZTRÁTA času, fakt neexistuje. Texaskej masakr motorovou pilou je mimo jiné kultovní právě proto, ?e se jim povedlo vytvořit tuhle fámu. Tak mě napadlo věří?, ?e existuje Blair Witch? Ten samej případ ;-)

Idem to vygoogliť , potom napí?em :wink:

FUHA . No nič mi to bohu?iaľ nehovorí , za zmienku čo som za tých pár minút na?iel stojí akurát tak toto :
Code:
http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/clanok.php3?sub=13.1.2000/7050&title=Z%E1hada%20Blair%20Witch%20%0D%0A