Eurofotbal.cz

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/ohlednuti-za-italskym-podzimem-1-170422/

Dalo by se začít jako u Juventusu. Začala "nová éra". Nový majitel, nový trenér, spousta nových hráčů, dokonce nový, předem prezentovaný herní styl. Tím ale podobnost s Juventusem končí. První kapitolu bych nazval "Hledání" a ta na rozdíl od první kapitoly "nové éry" Juventusu ještě zdaleka neskončila. "Italská Barcelona", hlásil jeden z bývalých úspěšných hráčů katalánského velkoklubu - Luis Enrique. Na začátku sezóny to opravdu vypadalo, jako když hraje Barcelona. Ovšem Barcelona, která vede 6:0 a přihrává si míč na půlící čáře se soupeřem, který odpočítává sekundy do konce zápasu, jen aby už nebyl více ztrapněn. Potud Barcelona. Ovšem po překročení pásma 35 metrů od branky, naprosto zoufale nekreativní tým, který není schopen vymyslet jedinou kloudnou akci a být pro soupeře nebezpečný. Na druhé straně každá ztráta míče znamenala nebezpečí pro vlastní branku, protože defenzíva tohoto týmu byla neskutečně zranitelná. Styl, který navíc vyčerpává vlastní hráče a naopak nechá odpočívat hráče soupeře, kteří mají na konci utkání daleko víc sil udeřit. To poslední zůstalo AS víceméně celou dosavadní sezónu, jinak samozřejmě i Enrique pochopil, že takhle prostě ne. Ovšem nic konkrétního z jeho strany vidět není. Rozestavení se mění náhodně, stejně tak obsazení hráčů v něm. Umístění v tabulce je dáno dvěma faktory. Prvním z nich je štěstíčko, kterého měli Římané v průběhu sezóny hodně. Některé týmy proti AS zázračně opustila produktivita, jiné nebyly schopné řešit i nejjednodušší situace správně, i když se jim to v drtivé většině zápasů dařilo. Druhým a daleko důležitějším faktorem je samozřejmě kvalita hráčů, která je na straně AS obrovská. Za očekáváním zůstává sice většina posil, ale hráči jako De Rossi, Totti, Perotta, Pizarro mají takovou kvalitu, že dokáží zlomit zápas ve prospěch AS.

Jelikož posil bylo opravdu hodně, je třeba se podívat, jak se týmu z hlavního města povedly. Do kategorie povedené se dá zařadit Heinze, Steklenburg a překvapivě také Osvaldo. Druhá kategorie - průměr (spíš mírné zklamání, vzhledem k úmístění a vynaloženým prostředkům) - Kjaer, Pjanič, Gago. Kategorie třetí - špatné - José Ángel, Bojan, Lamela. Faktem ale je, že na hodnocení posil je ještě brzo a pokud Enrique najde svůj systém (nebo pokud Enrique půjde), může se situace kolem jednotlivých hráčů ze dne na den obrátit. Každopádně v posledním zápase s Bolognou všechny posily s přehledem zastínil Taddei na beku a Simplício v záloze. Tito hráči přitom byli pro většinu fanoušků AS nechtěnými. Situace v AS vypadá tak, že se těžko posune někam dopředu, ale kromě Atalanty ho těžko některý klub předběhne. V obou případech by muselo jít o extrémní posun (buď u AS, nebo u soupeře), což ale v Itálii úplně neobvyklé není. Takže 7. - 8. místo.

Na poblití. Kretén, co to psal, ani neumí napsat Perrotta. Pjaniće považuje za průměrný nákup, Lamelu dokonce za špatný. Umístění do této chvíle je dáno štěstíčkem a tím, že Perrotta a Pizarro mají kvalitu, to mě bavilo nejvíc :hahaha:
Upozorňuju, že článek je z dnešního dne. Poslal mi ho kamarád - a já se nestačil divit, co za bludy kolují internetem.

:naholou: :base:

:gun:

no to je kokot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak tenhle člověk nerozumí fotbalu ale vůbec, a serii a viděl z rychlíku. já na to kašlu, jemu ani nebudu chodit nadávat, to je házení perel svini. :sala:

PŘEHLÍDKA KOKOTIN:

Dalo by se začít jako u Juventusu. Začala "nová éra". Nový majitel, nový trenér, spousta nových hráčů, dokonce nový, předem prezentovaný herní styl. Tím ale podobnost s Juventusem končí. ZAPLAŤPÁNBŮH! První kapitolu bych nazval "Hledání" a ta na rozdíl od první kapitoly "nové éry" Juventusu ještě zdaleka neskončila. "Italská Barcelona", hlásil jeden z bývalých úspěšných hráčů katalánského velkoklubu - Luis Enrique. Na začátku sezóny to opravdu vypadalo, jako když hraje Barcelona. Ovšem Barcelona, která vede 6:0 a přihrává si míč na půlící čáře se soupeřem, který odpočítává sekundy do konce zápasu, jen aby už nebyl více ztrapněn. Potud Barcelona. Ovšem po překročení pásma 35 metrů od branky, naprosto zoufale nekreativní tým, který není schopen vymyslet jedinou kloudnou akci a být pro soupeře nebezpečný. Na druhé straně každá ztráta míče znamenala nebezpečí pro vlastní branku, protože defenzíva tohoto týmu byla neskutečně zranitelná. Styl, který navíc vyčerpává vlastní hráče a naopak nechá odpočívat hráče soupeře, kteří mají na konci utkání daleko víc sil udeřit. To poslední zůstalo AS víceméně celou dosavadní sezónu, jinak samozřejmě i Enrique pochopil, že takhle prostě ne. Ovšem nic konkrétního z jeho strany vidět není. Rozestavení se mění náhodně, stejně tak obsazení hráčů v něm. Umístění v tabulce je dáno dvěma faktory. Prvním z nich je štěstíčko, kterého měli Římané v průběhu sezóny hodně. Některé týmy proti AS zázračně opustila produktivita, jiné nebyly schopné řešit i nejjednodušší situace správně, i když se jim to v drtivé většině zápasů dařilo. Druhým a daleko důležitějším faktorem je samozřejmě kvalita hráčů, která je na straně AS obrovská. Za očekáváním zůstává sice většina posil, ale hráči jako De Rossi, Totti, Perotta, Pizarro mají takovou kvalitu, že dokáží zlomit zápas ve prospěch AS. KOKOTINY NA ENTOU

Jelikož posil bylo opravdu hodně, je třeba se podívat, jak se týmu z hlavního města povedly. Do kategorie povedené se dá zařadit Heinze, Steklenburg a překvapivě také Osvaldo. Druhá kategorie - průměr (spíš mírné zklamání, vzhledem k úmístění a vynaloženým prostředkům) - Kjaer, Pjanič, Gago. HOVADINA Kategorie třetí - špatné - José Ángel, Bojan, Lamela. KRAVINA Faktem ale je, že na hodnocení posil je ještě brzo a pokud Enrique najde svůj systém (nebo pokud Enrique půjde), může se situace kolem jednotlivých hráčů ze dne na den obrátit. Každopádně v posledním zápase s Bolognou všechny posily s přehledem zastínil Taddei na beku a Simplício v záloze. Tito hráči přitom byli pro většinu fanoušků AS nechtěnými. Situace v AS vypadá tak, že se těžko posune někam dopředu, ale kromě Atalanty ho těžko některý klub předběhne. V obou případech by muselo jít o extrémní posun (buď u AS, nebo u soupeře), což ale v Itálii úplně neobvyklé není. Takže 7. - 8. místo. NECHCI HÁDAT UMÍSTĚNÍ, ALE TOHLE JE TAKY PĚKNÁ KOKOTINA.

vedel by som vam porozpravat pribehy z praxe na slovensku...ale tak vidim, ze aj v cechach su odbornici :lol:

Toho kretena si nevšímajte , má nick ital a je to jeden obyčajný zakomplexovany chudak ktorý fandi Juventusu a pravidelne kazdu sezonu tipuje AS na 8. mieste a jeho zapasy videl tak maximalne z rýchliku ...

Já když jsem to viděl, tak si říkám ráno, ty vole já kdybych to viděl večer, tak se poseru...
Hroznej hňup!

Ja som normálne neveril svojim očiam. A nejde len o Rím, to je jedna kopa poloprávd, mystifikácií, vyveštenín z kávy a kokotín, v globále. Hlavne že autor tejto sračky vystupuje na eurofotbale ako jeden z najväčších odborníkov na Seriu A. Ale na neho sa netreba hnevať, v podstate len ukázal, jak je to s jeho prehľadom. Ja by som si taký článok nikdy netrúfol napísať a to si dovolím tvrdiť, že podľa toho, čo som si prečítal v tom jeho elaboráte, viem o lige ďaleko viac, než pán fundovaný génius.

Len dúfam, že mu to dajú ostatní užívatelia poriadne zožrať pri každej príležitosti. Debilovi.

já jen doufám, že jsem takový hnisy nepsal, když jsem působil na fotbalportale

zpětně si snad ty články vyhledám

reakce autora na článek na EF:
Jen malá poznámka. Tento článek většinou odpovídá na otázky začínající slovem proč. Pokud ho někdo označuje za blbost, měl by napsat jiný názor. Napsat o čemkoli, čemu zrovna nerozumím, že je to hovadina, umí šimpanz, když ho naučíte písmenka. Umí některý z fans AS napsat, proč je tým, kterému podle něj vyšly posily, má světové hráče a ambice nejmíň na Ligu mistrů, na sedmém místě. Navíc dokázal italskému fotbalu udělat snad největší ostudu posledních let. Samozřejmě se to netýká jen fans AS.

Mimochodem článek vyšel na víkend, kdy nemám čas reagovat. Ve skutečnosti jsem ho (tuhle půlku) dokončil 14 dní zpět. Před Borrielem, Patem, před Lecce a celým posledním kolem. Nevím, jestli je to načasováním vydání, ale můj záměr, se kterým jsem se do toho pustil, se mi nevyplnil ani náhodou...

:lol: :lol: :lol:
kokoooot!!!

Sushi napsal:
jak se to hovado jmenuje? nebyt linej, tak si ho snad najdu

mna ani neserie, ze je to debil - debilov je vela, nic proti nim nemam. ale ak takyto debil pise clanky, verejne vyjadruje svoj nazor, s tym uz problem mam :?

Pánové, některým z vás se hodně divím, že si vůbec ubíráte nervy v konverzaci s některými fanoušky jiných týmů, hlavně Juventusu. Teď jsem četl komentáře z posledního článku co řikal Osvaldo. U někoho mi dokonce přijde, že někomu leze i do prdele, aby se s nim mohl bavit, přitom je to debil na entou.

je potřeba jim vždycky připomenout, ež by neměli žít

byl jsem před cca tejdnem v itálii a kecal docela dlouho s nějakým fandou juve, na začátku a na konci jsem ho uvědomil, že by měl umřít a že je zmrd, a pak jsme si v klidu pokecali, dokonce mi to napůl odkejval :lol:

Ono se s některýma kecat dá, ale musíš jim ukázat autoritu, že bys je nejradši zabořil do země :mrgreen:

Ja si myslim, ze u mna dobre. Napriklad z Krupyho som si spravil taku svoju bezbrannu kurvicku a cely posraty den v robote som si chladil zahu na jeho ucet. :mrgreen:

To lezení do prdele je asi na mě. Aspoň danko mě myslim pochopil. Já se tam nechodim hádat, Zeman mě sere, sice jinak než je, ale nemám potřebu je okřikovat. Jinak se s některýma bavit dá, takže mým cílem není dělat konflikty, myslím, že jsem to i u toho Osvalda vysvětlil.

Maritazzi napsal:
To lezení do prdele je asi na mě. Aspoň danko mě myslim pochopil. Já se tam nechodim hádat, Zeman mě sere, sice jinak než je, ale nemám potřebu je okřikovat. Jinak se s některýma bavit dá, takže mým cílem není dělat konflikty, myslím, že jsem to i u toho Osvalda vysvětlil.

Jak uz som napisal v oftopiku, za mna v pohode a respektujem ta. Co sa mna tyka, ja panovi Pintakovi nedarujem ani milimeter, pretoze je to obycajny, zaslepeny, arogantny buzerant. No a jeho papagaj a dvorny lizpic Krupy, je taka mila neskodna hracka, s ktorou je kopa zabavy, ked ju nechas trochu podusit a opekas na miernom ohni. :mrgreen:

Já ti v tomhle rozumím, ale prostě to nejsou lidi s kterými bych se mohl hádat nějak argumentačně nebo nějak aby mě to bavilo, tak na to seru.