Empoli vs Roma Neděle 18:00

Hodně těžký zápas co si budeme říkat hra není lahodící ale snad se o 3 body porvou 8) Když začnou jak v druhém poločase v poháru tak šance máme.Uzdraveni budou Smallig a Elsha téměř všichni jsou Cajk tak snad nás nezklamou

Pravděpodobná sestava (4-2-3-1): Rui Patricio; Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina; Cristante, Oliveira; Zaniolo, Mkhitaryan, Felix; Abraham
Jako vždy bych vyhodil Cristanteho ten mi dost vadí pomaly, nevyplní prostor kde ma být a při bránění hráču v nasem vápně to smrdí vždy gólem !!! A kritika na jeho osobu od Mourka žádná to mě sere ještě více přitom kolik gólů on posral letos !!!!
Za to Veretout ten je kritizovaný a neříkám že teď hraje bůh ví co to teda ne ale ten mi přijde že na tom hřišti maká a pro tým dělá vše možné i když se mu úplně nedaří a přitom o něm se mluví že svoji pozicí nezvládá což mě dost sere.
Možná máte jiný názor ale já bych třeba Veretout a Oliveiru rád viděl vedle sebe ve více utkáních než toho pomaleho Bryana

Klobouk dolů pánové tak bych chtěl vidět Řím vždy i kdyby prohráli jiné zápasy ale dneska nasazení ,bojovnost , makaji tady nejde nic vytknout :daje:
Tohle je Řím co chci vidět žádné mrdani v obraně v zadu

Udržíme kříž? ;) ještě tak 7 gólů panu andreazzolimu bych prosil

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Netřeba překlad...

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

PsYchr napsal:
Zajímavá statistika - pokaždý, když dá Tammy vítěznej gol, tak vyhrajem
Zajímavě formulováno :)))

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Koukal jsem, jen už pak nešel sem. Ta první půlka byla naprosto vynikající. Pak typicky římský přístup k té druhé, ale 4:0 je naštěstí slušný náskok už i na nás. Příští zápas až 5.2. s Janovem? Nezaregistroval jsem žádnou repre pauzu, Coppu nebo něco. Ale nějak aktivně jsem po tom nepídil.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Koukal jsem, jen už pak nešel sem. Ta první půlka byla naprosto vynikající. Pak typicky římský přístup k té druhé, ale 4:0 je naštěstí slušný náskok už i na nás. Příští zápas až 5.2. s Janovem? Nezaregistroval jsem žádnou repre pauzu, Coppu nebo něco. Ale nějak aktivně jsem po tom nepídil.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Prej je tenhle víkend vyčleněnej na dohrávky nejen odložených mezistátních zápasů, ale o žádným pořádným zápase taky zatím nevím.

Jinak Oliveira v sestavě kola Abraham taky). Celkem slušný první dva zápasy, ať mu to vydrží.