EL Osemfinále - AS Roma x sachtar doneck

pasta napsal:
Že by jsme nějak extra hráli to nee ale ty brejky Cajk :Ok: něco podobného by jsme měli hrát i proti top týmům z ligy pevná obrana a kontry 👌😎 kurva 3:0 už 😂😂😂

Máš ho tam %)

Pele je na hřišti dneska král.

Lopez nás dneska podržel a poprvé snad pochválim i Cristanteho o Elshovi netřeba mluvit, Mancini hlavy umí to se ví 👌 výsledek je více než dobrý otázka co hráči zranění na jak dlouho to mají :shock:

Už radši jen tlačítko odpovědět :D

Teď na to čumím....netuším 😄

Ale chtěl bych pochválit často kritizovaného Paola

Largo napsal:
Sushi napsal:
Tony napsal:
Sa tam trafili postupne Taddei, Totti, DDR a Pizzaro. Ja osobne si ten zapas nepamatam, ale je to prijemne vidiet to co i len zo zaznamu.
Já to tehdy neviděl live, ale v sestrizich večer, pamatuju, jak jsem čuměl. Krásný góly, mokrý ty šedivý dresy, France první gól tou nohou po operaci. To nás ještě čekalo pár docela peknejch let...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já tehdy zrovna koukal, dávali to na ČT 4. Krásnej zápas, až nečekaně hladkej. A ten Tottiho gól absolutní nádhera!

fakt jo? já tušim, že jsem byl v nějakým sportbaru a dávali teda asi něco jinýho
koukali jsme tam myslim i na ty sestřihy právě. ale možná už se mi to plete

dneska neočekávanej výsledek, to koukám
elsha krásně

Sushi napsal:
Largo napsal:
Sushi napsal:
Já to tehdy neviděl live, ale v sestrizich večer, pamatuju, jak jsem čuměl. Krásný góly, mokrý ty šedivý dresy, France první gól tou nohou po operaci. To nás ještě čekalo pár docela peknejch let...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já tehdy zrovna koukal, dávali to na ČT 4. Krásnej zápas, až nečekaně hladkej. A ten Tottiho gól absolutní nádhera!

fakt jo? já tušim, že jsem byl v nějakým sportbaru a dávali teda asi něco jinýho
koukali jsme tam myslim i na ty sestřihy právě. ale možná už se mi to plete

dneska neočekávanej výsledek, to koukám
elsha krásně

Jo, byl to krásnej zápas. Tehdy měl hrozně štvaly ty dresy, vypadaly jsme v Lize mistrů jak chudý příbuzný bez sponzora. Ale čert to vem, krásnej zápas, Spalletti ještě s Tottim v pohodě. To byl svět ještě v pořádku. Akorát Doniho jsme tehdy neměl rád, přišel mi jako dost nespolehlivej gólman, kterej jednou udělá obrovskej kiks a pak to spraví skvělým zákrokem.

Taký ten zápas, ktorých si pod touto zástavou moc neužiješ. Klobúčik pred Fonsecom za radikálnu zmenu systému.

Štefan je inde. <3

Pelle dneska parádní, El Shaarawy jakbysmet. Obrana i bez Smallinga překvapivě solidní. Před zápasem se často říkalo, že to bude držení míče versus protiútoky. A Fonseca zvládl obojí. Klobouk dolů, dneska je skvěle připravil. Prvních 20 minut mě nudilo a pak už jsem si to jen užíval. Možná to souviselo se zvyšující se konzumací, nevím.

Každopádně ta obrana skvělá a oceňuju, jak se Cristante dokáže během zápasu přehodit ze stopera na záložníka, aniž by jeho výkon nějak výrazněji utrpěl. Jen ten Diawara mi furt přijde, že je všude a nikde zároveň. A běhá jak Phoebe Buffetová.

López velmi dobrej výkon, soustředěnej, tak snad jen ta zranění nám trochu kazí náladu. Hlavně to nevypustit v odvetě.

A teď hurá na Parmu.

Daje

dobrej výkon i výsledek proti nečekaně slabýmu soupeři
i když Pau pochytal dost
odvetu nepodcenit
jestli budeme mít aspon 14 hráčů
nakolik pomohlo, že je Fonseca zná?

:roma: :roma:

Skvělé vítězství, velmi dobrý výkon, i když, jak už psal Kliďák, Pau Lopez měl výborný zápas a stal se stavebním kamenem důležitého vítězství!
Snad to s Mikim nebude nějaký vážnější!

daje

AS Řím v zápase na hřišti Parmy nepomůže Chris Smalling. Anglický obránce má drobné potíže se stehenním svalem a kouč Paulo Fonseca nechce riskovat zhoršení zranění. (football-italia.net)

Začíná být nějak skleněný :aaaa: