Neviem ty vole, vypil som pár pív a v bare sa pol metra odomňa vyšťal a pak aj vysral pes, ale príde mi, že Salah bol včera (minimálne 1. polčas) od nás celkom jasne najlepší.
Stále si myslím, že je to pre Európu najlepšie vyskladaný Rím aký som zažil, v 1. polčase sme hrali super, z toho gólu sme sa neposrali a skúsene sme im tam hodili 2 góly. Problém bol faktor De Rossi, ktorý bol už úplne mŕtvy, a ani by ma neprekvapilo, keby ho o polčas defibrovali, ale Lučiáno mu povedal, že musíš. z môjho pohľadu by skorší príchod Paredesa nemal žiadny zmysel, ten by možno nestíhal ešte viac. Čo ale Luciano mohol spraviť skôr, a do odvety kľudne aj zo začiatku mal spraviť, je stiahnúť Nainggolana hlbšie, posadiť De Rossiho a dať k Momovi s Edinom Perottiho.
BTW, Grenier je taký špatný, že ani v momentálnej situácii nehrá, alebo je Luciano len tvrdohlavý?
Inak som dúfal v Mapoua, ale hentí dvoja stopéri sú strašní, je to stále hratelné.
EDIT!!! Tomáš Rincón, z ktorého ste sa tu podaktorí smiali a tešili sa, že neprišiel, by bol momentálne posila jak zvon.