EL Olympique Lyon-AS Roma

Těžko se brání hráč (bubák) kterýho ani skoro nevidíš ...

Tohle naše sebevědomí potřebovalo, fakt že jo...

A ďalší Fazio :daje: proti hentakej obrane prehrať by bolo strašné...ešte 4 im dať pome na to Daje daje daje

Jak typické, že nám dal gól najhorší futbalista, akého som tento rok zatiaľ videl...

Strootman asi stratil jednu kontaktnú šošovku a s ňou priestorové videnie. To čo dnes predvádza, je neskutočné.
Strašne si dávajú pozor na Radju.
Džeko čím je bližšie bráne, tým je horší futbalista. On je normálne prírodný úkaz.
Peres s Emersonom tie ich sranda kraje celkom slušne vetrajú. O druhého menovaného sa ale bojím, či dnes dohrá.
Na Salaha som chcel nadávať, že nedáva nič do medzihry.
Kedy sme naposledy mali niečo zo štandardky?

Oni sú akože futbalisti a šecko, ale rozhodne by sa dali za určitých okolností aj strašne rozsekať.

No uvidíme. Hlavne sa sústrediť.

Kevin by potřeboval zpřesnit ty pasy z první
Supr práce Perese před Faziovym golem
Emerson hraje skvěle vpředu, vzadu je to horší
FAZIO :core:
Celkově ta stoperská trojice je supr, JJovi to sedí jak prdel na hrnec
4Danko: az takhle kritickej sem nechtel bejt :-D

Drzime dobrej vysledek do domaci odvety, to je hlavni a vic neresim. BTW guilty pleasure se studiem CT docela v pohode a Sushiho oblibenec Pavel Capek je proste legenda, coz mi pripomina, ze jsem dnes cestou z prace sedel za majorem Jirim Vokusem, dalsi star a moderatorem meho oblibeneho poradu Federalni kriminalni policie patra, nebo jak se to jmenovalo.

zatial skvele,este ze im tam nepadla sanca na 2-0-----dali sme uz 2 za polcas vonku a lyon to teraz bude musiet otvorit,gol este urcite dame....s kludom a pokracovat co hrame,mame na to vyradit aj lyon...FORZA !