EL Olympique Lyon-AS Roma

Celkom po tych prehrach na fore zatrnulo. Chceme nechceme, mame vysledkovu a hernu krizu a z poslednych 4 zapasov sme 3 prehrali.

V Lyone musi prist k zmene pristupu a mozno i zostavy. Tento zapas nesmieme vypustit, verim v dobry vysledok.

Zostavu necham na Spalka, on za to zodpoveda. Imho by sa mi napravo pacil viac Rudiger jak Peres.

HugoBoss27 napsal:
21:05hod
Parc Olympique Lyonnais(kapacita 59,186)

Od 20:30 dokonce na ČT Sport :sala:
a zrovna nebudu nikde kde je tv :lol: (budu na horách)

daje Roma daje

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:
HugoBoss27 napsal:
21:05hod
Parc Olympique Lyonnais(kapacita 59,186)

Od 20:30 dokonce na ČT Sport :sala:
a zrovna nebudu nikde kde je tv :lol: (budu na horách)

daje Roma daje

to není o co stát, kdo má ty kretény, co o nás ví zhruba jako o MAS Táborsko B, poslouchat

No jsem zvědav co ČT lidi budou valit...max Totti,Zeman,remíza v Plzni :D

Sjedou wiki a budou omilat Dzekovo angazma v Teplich. Vlastne jsem letos/loni uz jeden spil na CT s nami videl, bylo to zrovna tehdy, jak jsme doma Plzen totalne roznesli na kopytech, coz jim jaksi uslo a ve finale ani nevedeli co je to Rabona, coz vi kazdej normalni fotbalovej "komentator" stejne, jako co je to "Panenka". Mleli tam neco jako "videli jste ten gol? To bylo jako Quaresma." "No, my tomu na treninku rikame Quaresmovka." IMHO kdyby Kozodebil nebo kdo toho Quaresmu nezminil, tak vubec nevedi ktera bije. To jsou pratele komentatori a prizvani experti placeni z nasich koncesionarskych poplatku...

90210 napsal:
Sjedou wiki a budou omilat Dzekovo angazma v Teplich. Vlastne jsem letos/loni uz jeden spil na CT s nami videl, bylo to zrovna tehdy, jak jsme doma Plzen totalne roznesli na kopytech, coz jim jaksi uslo a ve finale ani nevedeli co je to Rabona, coz vi kazdej normalni fotbalovej "komentator" stejne, jako co je to "Panenka". Mleli tam neco jako "videli jste ten gol? To bylo jako Quaresma." "No, my tomu na treninku rikame Quaresmovka." IMHO kdyby Kozodebil nebo kdo toho Quaresmu nezminil, tak vubec nevedi ktera bije. To jsou pratele komentatori a prizvani experti placeni z nasich koncesionarskych poplatku...

Ešte by som doplnil, že kucí sa vtedy pred zápasom zhodli na tom, že ačkoliv je AS v Taliansku mančaft druhého sledu, Plzeň by to rozhodne nemala podceniť. :mrgreen:
Keď som sa presťahoval, nechal som k televízii pripojený Xbox a tým to hasne. Odkedy rusáci streamujú prakticky všetko v HD cez Sop a Ace, nemá dobrovoľné pozeranie Kozojebca, Merčiaka a ostatných kokotov, ktorí majú tieto fleky v televíziách doživotne, žiadny zmysel.

danko10 napsal:
90210 napsal:

Ešte by som doplnil, že kucí sa vtedy pred zápasom zhodli na tom, že ačkoliv je AS v Taliansku mančaft druhého sledu, Plzeň by to rozhodne nemala podceniť. :mrgreen:
Keď som sa presťahoval, nechal som k televízii pripojený Xbox a tým to hasne. Odkedy rusáci streamujú prakticky všetko v HD cez Sop a Ace, nemá dobrovoľné pozeranie Kozojebca, Merčiaka a ostatných kokotov, ktorí majú tieto fleky v televíziách doživotne, žiadny zmysel.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Carlo napsal:
Niekto v Nitre, že by sme to skočili niekam kuknúť?

Dojdi do Bratisky :wink:

Mozno by aj Tonyho frajerka pustila, keby sme ho isli vypytat dvaja. Aspon na polcas. :mrgreen:

danko10 napsal:
Carlo napsal:
Niekto v Nitre, že by sme to skočili niekam kuknúť?

Dojdi do Bratisky :wink:

Mozno by aj Tonyho frajerka pustila, keby sme ho isli vypytat dvaja. Aspon na polcas. :mrgreen:

Na polcas by to slo :mrgreen: , ale cestujem domov zajtra :-/ Na odvetu sa dohodnime

:sala:

pozrel som si teraz zostrih Barca - PSG a komentator to uzavrel tym, ze taku euforiu nezazila ani Slavia, ked v Edene porazila Plzen :mrgreen:

Az na druhu podla mna vymyslenu penaltu, to barca proti tym šmatlakom dobre otocila. Aspon vidime, ze s takouto mentalitou nie sme ako rimana jedini.

asi:
Alisson; Manolas, Fazio, Juan Jesus; Bruno Peres, De Rossi, Strootman, Emerson Palmieri; Salah, Nainggolan; Dzeko

tak snáď chalani nie sú psychicky zosypaní....nepodceniť a ísť do toho naplno, DAJE ROMA DAJE :roma: :sala: