EL odveta: Roma-Villareal

Nesnáším Vermaelena!!!!!!!!!!! Co to zas nedávno kecal??? Tohohle sem se přesně bál, AS to podcení a Spallettiho příliš protočí sestavu. Vermaelen na Řím prostě nemá, ani náhodou. :zed: :zed: :zed: :zed:

Largo to se dalo čekat. Chápu že do toho nepůjdou na plno, ale tohle je zase moc. Není ani koho pochválit. Zaloha jako by nebyla. Útok neexistuje a obrana je na sracky s frmalenem. Potřebujeme dát gól a bude klid. Snad nikdo nečekal že se bude opakovat výsledek z minulého týdne.

No ty vole
Fermélena rozprodat na orgány
Náš v rchní alibista Paredes je línej na krok, DDR obíhal celou záložní řadu a ve třicátý už nemohl
Faraon snad neudělal nic dobře

máme obrovskou díru mezi zálohou a útokem, každá třetí přihrávka de buďto na stopera (kterej to odevzdá nepřesnym nákopem) a nebo do soupeře
mám blbej pocit, že jestli s tim Špalek něco neudělá, bude drama

to je něco strašidelného... jsem si myslel, že to sehrajem normálně... že třeba ti kluci, co celý zápasy vysedávaj na lavce budou chtít něco ukázat. ale my nemáme nic, oni jsou všude dřív, drží nás zamknuté, obrana příšerná tak, že De Rossi s Paredesem jsou zalezlí na vápně s nima radši, Mario Rui a Perotti absolutně neexistují a Totti měl asi dva balony. Shaarawy tři odskoky, jinak lice všude jinde než kde je balon. 8 změn je nad rámec, Luciano tohle podcenil. Oni nejsou Crotone. Je to hrozné.

Ono totiz je Franto tam, kde nema. Stahuje sa po lopty, ktore neziska a potom chyba vpredu. Mal by to na seba zobrat viac Perrotti a ukazat rozdiel, takysto Pišta.

Vermaelen spravil chybu, dobre, v lete pojde preč, ale čo ostatní lavičkári. IMO by to chcelo niekoho na lavicu za Džeka, Totti nehrá takto od začiatku nič. Perotti je niekde úplne inde, len nie na zápase, Stephan je na pravo stretný ešte viac. O Paredesovi ani neviem že existuje. Rui tak nejak občas behá bez nejakého zmyslu. Jesus pár dobrých zákrokov, ale ked vystúpi, Rui ho nezastúpi, tam to dosť škrípe. Najlepší je z tých hráčov čo nehrávajú samozrejme Alisson. Inak vyniká iba Peres, čo je asi vzhladom na to, že je považovaný za najslabší článok základu, dosť vypovedajúce...

masterhunter napsal:
Largo to se dalo čekat. Chápu že do toho nepůjdou na plno, ale tohle je zase moc. Není ani koho pochválit. Zaloha jako by nebyla. Útok neexistuje a obrana je na sracky s frmalenem. Potřebujeme dát gól a bude klid. Snad nikdo nečekal že se bude opakovat výsledek z minulého týdne.

Já taky nečekal nějakou přehnanou aktivitu, ale tohle mi přijde už moc okatý a laxní...

Podle ocekavani je to slaby, Vermaalen bohuzel udelal chybu, potrebujeme ale, aby obcas hral, abychom se udrzeli co nejdyl na 3 frontach, ted si neveri, ale neni to zadnej Loria. Ma bohuzel smulu. Spalletti to postavil asi idealne, potreboval nekoho posetrit, brankar, obrana a kraje jsou postaveny standard, Paredes bohuzel neni energickej typ zaloznika, kteryho bychom potrebovali a Tottiho vyuziti je uz velmi limitovany, coz je jeste eufemismus.

Carlo napsal:
Vermaelen spravil chybu, dobre, v lete pojde preč, ale čo ostatní lavičkári. IMO by to chcelo niekoho na lavicu za Džeka, Totti nehrá takto od začiatku nič. Perotti je niekde úplne inde, len nie na zápase, Stephan je na pravo stretný ešte viac. O Paredesovi ani neviem že existuje. Rui tak nejak občas behá bez nejakého zmyslu. Jesus pár dobrých zákrokov, ale ked vystúpi, Rui ho nezastúpi, tam to dosť škrípe. Najlepší je z tých hráčov čo nehrávajú samozrejme Alisson. Inak vyniká iba Peres, čo je asi vzhladom na to, že je považovaný za najslabší článok základu, dosť vypovedajúce...

Já bych pochválil jen Ruie s Alissonem a trochu Jesuse, jinak nic.